Ezt nézed:  / Hírek / Zene / Hogyan pályázz sikeresen?

Hogyan pályázz sikeresen?

Az első, kezdő zenekarok szempontjaira és az indulás buktatóira fókuszáló videó után elkészült a Hangfoglaló Program (korábban Cseh Tamás Program) oktatófilm-sorozatának második része. A CSTP Miniakadémia második „kurzusa” amellett, hogy egy áttekinthető képet ad a pályázati lehetőségekről, a sikeres pályázat benyújtása szempontjából is hasznos tanácsokat tartalmaz.

A videó érdemi segítséget jelenthet a zenekaroknak, előadóknak, hiszen egy-egy pályázati támogatás elnyerése nagymértékben hozzájárulhat az egyes produkciók fejlődéséhez és az előrelépéshez.

Ennek azonban előfeltétele, hogy az érintettek a pályázati lehetőségekkel, és a pályázatok benyújtásával kapcsolatos tudnivalókkal is tisztában legyenek. A sorozat második része ennek megfelelően többek között olyan kérdéseket jár körbe, hogy hol, milyen felületen és formában lehet pályázni, ennek mi a menete, mire kell figyelni a benyújtás során, hol jelennek meg a pályázatok?

 

A zenei menedzsmentet támogató alprogram keretében összesen hat részből álló széria első része itt érhető el. A második rész után folyamatosan jelennek majd meg a menedzserek, zenészek számára egyaránt hasznos tudnivalókat tartalmazó oktatófilmek. A sorozat több szempontból is hiánypótló: ilyen átfogó, ingyenesen és bárki számára elérhető, magyar nyelvű mozgóképes tartalom eddig még nem készült.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share