Ezt nézed:  / Hírek / Színes / BALESET: Duplájára duzzadt Bende és Juli lába Afrikában!

BALESET: Duplájára duzzadt Bende és Juli lába Afrikában!

Életveszélyben voltak Afrikában a Középsuli sorozat szereplői! Egy esti jelenet felvételekor Juli nagyot sikított a fájdalomtól. A lába másodpercek alatt szinte duplájára duzzadt. Hamarosan Bende is ordítva szaladt a szálláshely felé. Afrikai tűzhangya csípte meg őket. 

Bende és Juli álmukban nem gondoltàk volna, hogy az egyik legveszélytelenebbnek tűnő jelenet felvétele közben esik majd bajuk. Ez Ugandában mégis megtörtént.

Afrika tele van az emberekre leselkedő  veszélyekkel. Oda kell figyelni az utakon, a bozótokban, a vizek szélén, de még a tábortüzek mellett is! Magyarország legnépszerűbb tinisorozatának szereplőit legalabbis megtanította erre a fekete kontinens.

Az utazás célja, hogy a Középsuli filmsorozatban bemutassák a diákok kortársaiknak, milyen kemény feladat Uganda egyes részein az iskolába járás is, hiszen kilométereket kell megtenni, ivóvíz, villany sokszor nincs a közelben. A Magyar Afrika Társasággal (AHU) együttműködve ment ki Afrikába a Középsuli, hogy segítsék és népszerűsítsék az AHU itt dolgozó orvosainak munkáját és kipróbálják a helyi iskolákat.