Ezt nézed:  / Hírek / PR / Suli / Bálkirályok és bálkirálynők figyelem! Vár titeket a Hotel Benczúr!

Bálkirályok és bálkirálynők figyelem! Vár titeket a Hotel Benczúr!

Lányok, fiúk, valljátok be! Ti is várjátok már az érettségi bankettet? Ha igen, akkor mindenféleképp lessétek meg a Középsuli.hu helyszínajánlatát, a Hotel Benczúrt!

Nyugalom a nyüzsiben

Hogy fogsz majd hazamenni a bankett után? Taxival? Vagy jönnek érted? Esetleg hazabuszozol? Elsősorban az esti hazajutás miatt fontos, hogy a bankettetek helyszíne jól megközelíthető, biztonságos legyen. A Benczúr Hotel a VI. kerületben van, a Városliget mellett, így éjjel sem kell aggódnod majd a közlekedés miatt.

Fejedelmi ételeket az érettségizőknek!

A Hotel Zsolnay éttermében az az osztálytársad is jól fog lakni, aki a magyaros kajákat szereti és az is, aki mondjuk megrögzött vega, ugyanis a konyhán hagyományos és reformételeket is elkészítenek. Egy kis szerencsével és jó idővel még a kerthelyiségben is elfogyaszthatjátok az ünnepi vacsit.

Ha bulit is terveztek

Persze nem itt kell kirúgni a ház oldalát, de a Hotel Benczúr konferenciatermeiben lesz lehetőségetek egy kicsit lazítani.

Ha ottalvós lesz a buli

Vidéki iskolából érkeztek? A Hotel Benczúrban három féle szoba  és egy apartman közül is választhattok, az egész ház akadálymentesített. Ha egy utó-osztálykirándulássá bővítenétek a banketteteket, akkor a recepción segítenek a teljes körű programszervezésben.

Nincs más hátra, mint kiválasztani a kedvenc zenéiteket, összerakni az elmúlt évek legkedvesebb emlékeit, fotóit és egy hatalmasat ünnepelni a Hotel Benczúrban!

Keressétek a hotelt bizalommal az alábbi elérhetőségen!

sarkozy.gyorgy@hotelbenczur.hu

ÁR: 2900 Ft/fő-től

LÉTSZÁM: 10 és 150 fő között

Ne feledjétek: ha bemondjátok, hogy a Középsuli küldött titeket, 15% kedvezményt kaphattok! 

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share