A barátság törékeny | Hogyan tarthat örökké?

Rovat

Megosztás

Megőrizni egy barátságot igenis kihívás! A barátság törékeny, ugyanakkor egy közeli kapcsolat erősít és boldogabbá tesz minket, ezért érdemes odafigyelni rá!

Mindennapjainkat nagyban meghatározzák a kötelező elfoglaltságot, mint iskola, munka, családi kötelezettségek. Ezek mellett saját személyes kapcsolataink is fontosak, amikre érdemes időt és energiát fordítani.

A boldog emberek erős és közeli kapcsolatot ápolnak barátjukkal!

Az nagyon jó, ha sokszor és rendszeresen tudtok üzentet váltani a barátotokkal a közösségi média felületein, de arra is jusson időtök, hogy felhívjátok őket telefonon.

A barátságot leginkább a személyes találkozások erősítik!

A közös programok, a közösen eltöltött idő erősíti a barátságot. Ne becsüljétek le a találkozások erejét! Szervezzetek programokat, csináljatok valamit közösen, ahányszor csak időtök engedi.

Az igazi titok a rendszerességben rejlik!

Kutatási eredmények igazolják, hogy a rendszeresen ápolt baráti kapcsolatok a legtartósabbak. Itt kell számot vetnetek. Ki az, kik azok, akik igazán fontosak a számotokra?! Nem juthat időtök mindenkire! Jobb egy-két igazi barát, mint rengeteg ismerős!

Egy barátság megléte hatással van a testi és lelki egészségünkre. Annyi dolgotok van, hogy ápoljátok ezt a kapcsolatot, érezze a másik, ahogyan ti is, hogy fontosak vagytok egymás számára, törődtök egymással.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta