Van pasim/csajom, de más is tetszik – mit tegyek?

Rovat

Megosztás

Másról kezdtél fantáziálni? Esetleg még flörtölsz is vele, de van már valakid? Megsúgjuk, mit tehetsz ebben a helyzetben.

Forrás:indonesiaone

 

Lehet, hogy csak az adott helyzetben valaki megmelengette a szíved, mikor szükséged volt rá. Pár kedves szó, vagy egy kis figyelem, egy jóleső flört – néha képesek vagyunk ezeket túlreagálni, akkor is, ha nincs mögötte semmi szándék. Elképzelhető, hogy ez csak ideiglenes és a hangulatoddal együtt az érdeklődés is távozik.

Forrás:iowacounseling

 

Viszont, ennél sokkal bonyolultabb is lehet a helyzet.

Ha megtetszett neked valaki úgy, hogy már van párod, és az érdeklődésed komoly, akkor számodra a kapcsolatodnak ott és akkor vége van!

Forrás:time

 

Tegyük fel, hogy megmakacsolod magad, hiszen hűséges vagy és “szereted” a párod, ezért elűzöd a gondolataidból az illetőt. Idő kérdése, és nemsokára újra betalál majd egy személy, aki ugyanolyan hatással lesz rád, mint akit elkergettél. Ez nem csupán a véletlen műve. Ez a jele annak, hogy akivel együtt vagy, nem az igazi!

Forrás:aleteia

 

“De hát én szeretem őt!” – hangzik fel gondolataidban a drámai feleselés. Úgy szereted, mint valakit, aki közel áll hozzád, akinek a figyelme és kedvessége körülölelt téged, akivel minden összeköt – a sok emlék és a dolgok, amiket együtt szoktatok csinálni, vagy tárgyak amiket tőle kaptál.

Forrás:wordpress

Amit érzel, az szerelem?

Ha találkozol vele, érzel olyan vonzalmat, -ami nem csak annyiban merül ki, hogy nem akarsz tőle elszakadni- hanem vágyakozol is iránta, mindent meg akarsz osztani vele, mert az ő véleménye a legfontosabb számodra, vele akarsz lenni, nem azért mert nem tudnál nélküle létezni, hanem mert élvezni akarod a társaságát – boldog lenni!

Boldog vagy?

Forrás:melissaferrari

 

Ha elgondolkodtál, és nem határozott igen volt a válaszod, akkor újabb mérföldkőhöz érkeztél. Többet érzel az iránt a személy iránt, akiről csak ábrándoztál. Senki sem lesz rossz ember attól, hogy a boldogságát keresi. Ha úgy érzed, már nem vagy szerelmes és a szeretet, amit érzel, csupán megszokás, ráadásul még képes vagy mások után nézelődni, akkor bizony pattannod kell!

Forrás:giphy

 

Ez nem csak rólad szól! Van egy párod, aki talán a csillagokat is lehozná neked az égről. Aki szeret téged, és azt gondolja, te csak rá nézel úgy – hogy téged nem érdekel más. De ez nem így van! Nem csaphatod be azt, aki ilyen őszintén tud szeretni. Nem veheted el tőle a lehetőséget, hogy megtalálja azt a személyt, aki ugyanúgy tud nézni rá, ahogy ő rád. Ha megtartod, min tegy “biztosítékot” miközben mások felé lesel, teljesen tönkreteheted lelkileg azt a személyt. Ne csak magadra gondolj!

Ha már valaki megtetszett, miközben más kezét fogtad, annak a kapcsolatnak ott és akkor vége. Ha valakit igazán szeretsz, nem tudsz másra úgy nézni, mint rá.

Van pasim/csajom, de más is tetszik – mit tegyek?
Te voltál már ilyen helyzetben?

Borítókép:asi.cpp.eu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta