Barbi majdnem nyakát tekerte ki Julinak Selena Gomez miatt?

Rovat

Megosztás

2017. január 17. /kedd/

Nemrég írtuk meg, hogy Középsuli sorozatunk szereplője, Juli találkozott Selena Gomezzel egy magyarországi filmforgatáson, ahol ő maga statisztaszereplő volt. Julinak azonban nem jött be a színésznő viselkedése, bunkónak találta és úgy vélte, fennhordta az orrát a fiatal lány. 

Mint kiderült, a Középsuli sorozatunk egy másik szereplőjének viszont a mai napig nagy kedvence Selena Gomez. Barbi elmesélte nekünk, hogy először kiakadt azon, amit Juli mesélt.

“Nem szeretek az emberekben csalódni, ezért akadtam ki annyira arra, amit Juli mesélt. Én nem tudnám elképzelni Selena Gomezről, hogy így viselkedjen bárkivel is, de rájöttem, hogy nem dughatom a homokba a fejemet, és gondolhatom azt, hogy hazudik. Jól ismerem Julit, tudom, hogy sosem lenne képes hazudni, és végülis csak a saját véleményét és tapasztalatait mondta el. Nem lehet minden embernek ugyanolyan két napja, van, amikor morcosak vagyunk, ilyenkor bunkók is szoktunk lenni. Bevallom, néha nekem is nehezemre esik kedves lenni másokkal egy-egy ilyen napomon. Sajnálom, hogy Julinak így összetörte a szívét Selena, mert bizony nem kis dolog az, amikor találkozunk egy kedvencünkkel, pláne, ha nem egy magyar kedvencünkkel találkoztunk. Hiszen az a ritkábbik eset. Az pedig nagyon rosszul tud esni, ha kedvencünk nem úgy viselkedik velünk, ahogy azt elvártuk volna. Főleg egy 14 éves lánynak lehet ez ennyire szívszaggató”

– meséli Barbi.

Bizony a világ nemcsak ilyen, de olyan is lehet, és benne az emberek is lehetnek ilyenek és olyanok is, akár egy-egy ember is lehet egyik nap ilyen kedvében és viselkedhet így, aztán a másik nap már úgy.

Az viszont biztos, hogy sajnos Juli pont aznap találkozott kedvencével, amikor az a rosszabbik énjét vette elő. Nem kell kombinálni, hogy miért, nem is érdekes, a lényeg, hogy inkább együttérzésünket kell kifejeznünk Julival, amiért nem sikerült úgy a nagy találkozó, ahogyan ő szerette volna.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,674RajongóLike
179,616KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta