Ezt nézed:  / Hírek / PR / Suli / Barbi már döntött – Nyelvvizsgázz te is profi körülmények között!

Barbi már döntött – Nyelvvizsgázz te is profi körülmények között!

Nyelvtudásra az élet számos területén szükségünk van: továbbtanulásnál, nyaralások alatt, ha egy számunkra szimpatikus külföldivel szeretnénk megismerkedni, de akkor is, ha első között szeretnénk megnézni kedvenc sorozatainkat. Nyelvtudásunkról egy nyelvvizsga tesz bizonyságot, viszont nem mindegy, milyen körülmények között tesszük le azt!

Mindenkinek érdemes nyelvvizsgáznia, aki több ponttal szeretne nekivágni a felvételinek, és természetesen azoknak is, akik a felsőoktatásban szeretnének oklevelet szerezni vagy külföldön terveznek tanulni. A nyelvvizsgaközpontok különböző lehetőségeket kínálnak a vizsga letételére, így mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy kiválassza a számára leginkább megfelelőt.

A népszerű City & Guilds nyelvvizsga utódja, a LanguageCert nyelvvizsga immár államilag elismert Magyarországon! A Középsuli sorozatból kiderül, hogy Tibi és Barbi is ezt a nyelvvizsgaközpontot választotta. Hogy miért?

A LanguageCert feladatainak felépítésében az egyszerűségre törekszik, az általános, kommunikatív angol nyelvtudást méri hétköznapi, életszerű feladatokkal. A vizsgaközpont korszerű felkészítő anyagokkal, letölthető mintafeladatokkal,  és próbavizsgákkal is segíti a vizsgára való felkészülést.

Barbi gyengepontja például a lyukas szöveg, ami a LanguageCert feladatsorában nincs benne, sőt egy egynyelvű szótárat is lehet használni az írásbeli alatt.

A szóbeli vizsga alatt támogató környezetben, egy profi tanárral való kommunikáció könnyíti meg a feleletet. Azért, hogy ne feszélyezzék a diákokat, nem a felelet közben pontoznak, csak az után.

Mielőtt nyelvvizsgázni mész, olvass minél több angol újságot, könyvet, hallgass angol nyelvű rádiót, illetve nézz angol TV-, zenecsatornákat, filmeket vagy sorozatokat.

További részletes leírás a vizsgáról, letölthető gyakorló feladatsorok, mintamegoldások és sok egyéb hasznos segítség a honlapon található. 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share