Ezt nézed:  / Színes / Barbi szívesen játszott volna A sötét ötven árnyalatában

Barbi szívesen játszott volna A sötét ötven árnyalatában

Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon a Középsuli című sorozatunk szereplői mely filmek mely karaktereit játszották volna el szívesen. Ebből természetesen azt is megtudhatjuk, hogy milyen a szereplőink ízlése. 

Barbi

“Anastasia Steele bármikor lennék, ha Jamie Dornan játssza Mr.Grey-t, de inkább a Sötét ötven árnyalatában, mert Ana karaktere ott már nem olyan elesett, sőt egy kifejezetten határozott nőről beszélünk, aki tudja, mit akar és el is tudja érni.”

Barbi_KS

Dominik

“Egyértelműen a Star Wars-ból valamilyen fontosabb Jedi vagy Sith karakter szerepét. Például a VII. részben a Kylo Ren mint szerep nagyon tetszik és a színész (Adam Driver) egyesek szerint még hasonlít is rám, csak neki hosszú a haja. Jediből meg Anakin Skywalker szerepét a II. Vagy III. részből.”

dominik_kozepsuli_2017

Olivér

“A Tobin Bell által alakított John Kramer, vagyis Jigsaw karakterét a Fűrészben. Már sokszor beszéltem arról, hogy szeretnék pszichopata kéjgyilkos karaktereket alakítani, és szerintem ő az egyik legjobb és legötletesebb karakter, BÁR ha őt nem, lenne még pár egész jó ötletem a hasonló karakterekből válogatva.”

olivér_kozepsuli_2017

Zsófi

“Őszintén szólva én nagyon sok filmet láttam már életemben, de én az a fajta ember vagyok akiben egyáltalán nem marad meg egyik mozi sem, ha most kérdeznétek egyik filmből sem tudnék idézni egy büdös szót vagy mondatot sem, talán még a színészekre sem emlékszem nagyon. Szeretek moziba járni, meg filmezni, de rám inkább az érzések hatnak. Ha mégis választanom kéne egy filmet, amiben szívesen játszottam volna, akkor a Hipervándort mondanám, de azt is csak akkor, ha valóban tudtak volna teleportálni. Minden vágyam az, hogy én is csak egyik pillanatról a másikra egy nagyon távoli helyen legyek, így könnyedén be tudnám járni a világot, ami nekem nagy szerelmem, a világutazás. “

zsófi_kozepsuli_2017

Réka

“Az öngyilkos osztagban Harleyt, mert szeretem a fegyvereket, és hát Joker sem rossz pasi azért, valljuk be. Vagy az Idegpályában a csajt játszanám , nagyon kipróbálnám azokat a játékokat, hatalmas buli.”

Réka_kozepsuli_2017

Juli

“Annak ellenére, hogy nagyon sok filmet szeretek, még nem gondolkodtam el azon, hogy melyik szerepet játszanám el szívesen. Mivel a Mátrix a kedvenc filmem, így talán Triniti szerepét játszanám el, mert egy filmben lehetnék Keanu Reevesel, aki az egyik kedvenc színészem.”

Juli_kozepsuli_2017

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share