Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Beleszerettem a legjobb barátnőm pasijába – interjú

Beleszerettem a legjobb barátnőm pasijába – interjú

Mindenki beleesik egyszer abba a hibába, hogy olyan emberbe bolondul bele, akibe aztán baromira nem kéne. Sajnos, az érzelmeinket nem mi irányítjuk – pedig mennyire könnyű lenne néha az ember élete! Interjúalanyunk, Dóri is járt már így.

Hogyan ismerkedtetek meg?

Hát igen, tulajdonképpen az volt, hogy Marcit én ismertem meg egy sulis bulin. Egy másik gimiből jöttek át a haverjaival. Beszélgettünk, röhögtünk, de semmi nem volt, sőt, teljesen haveri szinten ment a dolog, mert nekem akkor éppen volt barátom.

És bemutattad a legjobb barátnődnek?

Igen, másnap rám írt, röhögtünk az előző este poénjain, aztán elmentünk vásárolgatni 😀 Nekem pont kellett egy gatya, ő meg ráért. Ott csatlakozott hozzánk a legjobb barátnőm, Timi, akin rögtön láttam, hogy szívecskék ugrálnak a szeme előtt, mikor bemutatkoztak egymásnak. Tök jót pörögtünk együtt, aztán Marci lelépett, Timi meg odáig volt, ott zsizsegett nekem, hogy ez a srác így meg úgy.

És összejöttek.

Igen. Nagyon hamar. Timi iszonyat szerelmes volt, Marci meg visszafogott fiú, de rajta is láttam, hogy elég boldog.

És mi történt utána?

Szakítottam a barátommal. Nagyon rosszul voltam, Timi nem ért rá, Marci igen – és kiöntöttem neki a szívem. Iszonyat jófej volt, nem csak meghallgatott, hanem tényleg érdekelte, hogy mi van velem. Onnantól kezdve, ha valami bajom volt, rögtön neki írtam, de akkor is, ha történt velem valami jó vagy vicces. Folyamatosan kapcsolatban voltunk, csak akkor szünetelt a párbeszéd, ha Timivel voltak.

Mi volt az a pont, mikor rájöttél, hogy szereted?

Na igen. Észrevettem, hogy féltékeny vagyok a barátnőmre! Ha hármasban mentünk valahova, csak azt akartam, hogy rajtam röhögjön, ami tök hülyeség volt persze, hiszen ott ült Timi, aki a csaja! De teljesen kivoltam, ha elkezdtek susmusolni, meg szerelmesen viselkedni. Szóval elkezdtem gondolkodni, hogy mi van? És rájöttem, hogy szerelmes vagyok Marciba.

És mi a helyzet most?

Nyilván nem tudom megbeszélni senkivel, mert a két bizalmas emberemről van szó. Szerelmes vagyok a legjobb barátnőm pasijába, érted, akit én mutattam be neki! Milyen ostoba szitu ez. De nem tudok mit csinálni. Ugyanúgy jóban vagyunk, és még nem tűnt fel senkinek, hogy mit érzek. Csak lassan megőrülök.

 

Beleszerettem a legjobb barátnőm pasijába
Veled történt már ilyen?

kép: busmati.com/wp-content/uploads/2015/06/JEALOUSY-_-SESSION.jpg

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share