Bemutatjuk a világ legszebb karácsonyfáit!

Rovat

Megosztás

Lebegő, monumentális, világhírű fák a Föld minden tájáról! Melyik lesz a kedvencetek?

Ikonikus karácsonyfákból a világ nagyvárosaiban nincs hiány, hiszen mindenhol arra törekednek, hogy az ünnepekre a lehető legszebb látványt alkossák meg. Mégis van néhány helyszín, ahol az évek során hírnevet szerzett magának a város karácsonyfája, ahová akár csak emiatt is képesek elzarándokolni az emberek – persze csak ha nincs járványhelyzet.

Összegyűjtöttük a világ legszebb karácsonyfáit a tengeren innen és túl – írja a FrissMédia.

Gubbio, Olaszország

Az umbriai városban a világ legnagyobb karácsonyfáját lehet látni. Ez szigorú értelemben véve nem egy darab, hanem egyenesen egy hegyoldalnyi fa! A Mount Ingino a város mögött húzódik, csodás látképet szolgáltatva. Nem véletlen, hogy ide került az a hatalmas égősor, amely egy óriási karácsonyfát rajzol ki.

Rockefeller Center, New York, Egyesült Államok

Számos filmben feltűnt New York ikonikus karácsonyfája, amely évről évre több milliónyi embert vonz a Rockefeller komplexumhoz. Most így fest magányosan.

Vilnius, Litvánia

A litván fővárosban a katedrális előtti téren áll az a hatalmas fa, amely több díjat is elnyert a fényfüzérei miatt. Csodás látvány, az biztos.

Rodrigo de Freitas Lagoon, Brazília

Lebegő karácsonyfa? Rio de Janeiróban a vízen tükröződnek a fények, ugyanis a 70 méteres karácsonyfainstallációt a lagúnára építették. A 70 méter magas fát közel egymillió LED-égő díszíti.

Capitol Hill, Washington D.C., Egyesült Államok

A 60-as évek óta minden évben ünnepi ceremónia helyszíne a Capitol Hill előtti tér az ott álló gyönyörű karácsonyfával, amely a létező összes színben felvillan karácsony idején.

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,227RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta