Bende kedvenc testrésze a nemi szerve

Rovat

Megosztás

Megkérdeztük a Középsuli-szereplőket, hogy ők mely testrészüket szeretik magukon a legjobban. Bende azonnal a nemi szervét emelte ki, dehát fiú, meg lehet érteni valahol. A többiek is elmesélték, ők mit tartanak magukon a legszebbnek, minek örülnek a legjobban, amikor tükörbe néznek, és viszontlátják.

Happy Tibi

A hasamat szeretem a legjobban, mivel nagyon szeretek enni, nasizni és bármi újat kipróbálni, ami ehető és ez persze egy kicsit se látszik meg rajtam, pedig elképesztő étvágyam van. Napi ötször szoktam enni és mellette nasizni . Csak a hasikám miatt tehetem meg mindezt, ezért lett a hasam a kedvencem. 

happytibi_kozepsuli

Olivér

A hajamat szeretem a legjobban, mert nagyon dús, és annak ellenére, hogy már a létező összes kémiai vegyszerrel szétroncsoltam, még mindig tartja magát. Nagyon büszke vagyok rá.

Olivér1

Dominik

Szerintem a kedvenc testrészem a lábam. Hihetetlen távokat lehet vele megtenni és rengeteg egyéb dolgot is lehet vele csinálni. Például a futás vagy az ugrálás, amikor az ember lába elrugaszkodik a talajtól és csak repül. Egy fantasztikus érzést lehet vele megtenni. Ezenkívül a táncban is rengeteg szerepe van. Sajnos a saját lábaimmal még nem vagyok elégedett, de mégis szeretem őket hisz, így is rengeteg dolgot tudok vele megtenni. Nem tudnék nélkülük élni. Bár egy testrészem nélkül sem.

Dominik_01

Zsófi

A kedvenc testrészem a fülem. Szeretem, hogy ilyen kis picike és a egyébként is a kedvenc kiegészítőm a fülbevaló. Nekem több helyen is ki van lyukasztva a fülem, egészen pontosan 6 helyen. Mikor 17 éves voltam, titokban szúrattam ki a fülemet plusz 4 helyen, mert féltem, hogy anyáék nem engedték volna meg. Természetesen ők nem annyira támogatták volna az ötletet, de természetesen elfogadták a döntésemet. Mára egyébként már kiszedtem a fülemből a fülbevalókat, csak kettőt, maximum hármat hordok.

zsófi

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta