Bende nem csak a KS királya, mutatjuk, hogyan vezet műsort!

Rovat

Megosztás

Nemcsak sorozatsztár, de megállja a helyét a színpadon is, Bende a Határtalanul középiskolai vetélkedő virtuális nagydöntőjét vezényli éppen, csekkoljátok le!

Ma, június 30-án, szerdán 14 órától nagyszabású virtuális gálával zárul a Nemzetpolitikai Államtitkárság Határtalanul 2020/21 középiskolai vetélkedősorozata, amelyen összesen több mint 112 ezer külhoni és anyaországi diák vett részt.

A Nagydöntőbe 22 osztály jutott be a Kárpát-medence iskoláiból.

Az elődöntők és középdöntők során a résztvevő fiatalok izgalmas történelmi, irodalmi, földrajzi, néprajzi feladatokon tehették próbára tudásukat, amelynek az volt a célja, hogy közelebbről megismerjék a Kárpát-medence magyarlakta területeit, hagyományait és kultúráját.

A Nagydöntőbe jutott osztályok közül a legjobb osztály egymillió forint pénzjutalomban részesül, de a fődíjon kívül is több mint ezer díjat és ajándékot oszt ki az államtitkárság a legügyesebb versenyzők között, emellett a felkészítő tanárokat is díjazzák.

Az online döntőn köszöntőt mond Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára. A gálán mások mellett Rakonczai Viktor, Simó Annamária, a Baba Monyo együttes, Orbán Bori énekes is vendég lesz, bemutatkoznak magyar divattervezők, és látni lehet majd a versenyzők által készített bemutatkozó filmeket is.

Magyarországi idő szerint 14 órától lehet látni élőben a Nagydöntőt!

Követni a Határtalanul YouTube-csatornáján tudjátok!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta