„Bendét ki tudnám ütni a macsó szerepből” – Bemutatkozik nektek László, a focista

Rovat

Megosztás

László először Dancsó Péter videójából ismerte meg a Középsuli sorozatát, majd miután megnézte az első részt, rögtön megtetszett neki a sorozat. A facebook kiírásunkban értesült a castingról, ezt követően nem gondolkozott sokáig, hogy jelentkezzen. 😉

A kedvenc karaktere Paula, méghozzá azért, mert szerinte ő a sorozat egyik legszebb lánya. Ha lenne rá alkalma, akár még össze is jönne vele, de tudja, hogy Paulának van barátja. Lászlónak viszont nem rég ért véget a párkapcsolata, de elmondása szerint, ez őt nem befolyásolja semmiben sem.

A sorozatban legszívesebben a nagyképű focistát játszaná el, de állítja, hogy a valóéletben csupán egészségesen egocentrikus.

Az iskolában erős közepes, a szabadidejét pedig focizással és testépítéssel tölti, azonban szeret olvasni is, méghozzá életrajz könyveket, például a focistákról. A sok edzés miatt nem gyakori, hogy eljárna bulizni, de havonta egyszer-kétszer előfordul, hogy barátaival eljárnak szórakozni.

Imádja a vígjáték filmeket, és elmondása szerint ő is humoros. Sőt, ha három szóval kéne jellemeznie önmagát, akkor azt mondaná, hogy vicces, jóképű és tisztelettudó.

Mikor megkérdeztem tőle zárómondatként, hogy szerinte mi lenne az a jelenet, amivel tuti, hogy betudna robbanni a sorozatba, csupán ennyit válaszolt:

“Bendét ki tudnám ütni a macsó szerepből.”

https://www.youtube.com/watch?v=lkNbb04zEtA

A szavazatok lezárásának ideje:

2015.08.09. /vasárnap/

Lászlóra és a többi Középsuli sorozat szereplő jelöltjére ITT tudsz szavazni!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta