Bepasiznátok? Ezek a praktikák NEM válnak be Bende és Dominik szerint!

Rovat

Megosztás

Az, hogy csak a férfiak udvarolnak/ udvarolhatnak mára már teljesen eltűnt. Most már akár egy lány is felszedhet egy fiút, vagy ráveheti arra, hogy felszedje őt, de ez nem mindig sül el úgy, ahogy szeretnénk. Bende és Dominik most elmondja, szerintük mik a legrosszabb praktikák, amiket sose alkalmazzatok!

Bende és Dominik tuti tippjei:

1. Ne küldj senkinek sem melltartós és/vagy fehérneműs képet!

Ezek a képek nem igazán keltenek jó benyomást rólatok, lányokról. Mi úgy gondoljuk, hogy aki ilyen képet küld, az már valószínűleg másnak is elküldte és/vagy elküldheti, és nem szeretne komoly kapcsolatot. Ráadásul, ez rendkívül lealacsonyító és megalázó a csajokra, rátok nézve, úgyhogy ilyet semmiképp se csináljatok olyannal, aki tetszik, vagy akivel komoly kapcsolatban gondolkoztok.

2. Ne legyél flegma!

Ha van, amitől ki tudunk akadni, az a flegmázás. Ez több szempontból sem jó. Egyrészt, ha mindent, amit mondanak neked lefikázol, mert azt hiszed jobban tudsz mindent vagy, ha egy nagyon jó indulatú kritikát fogalmaznak meg feléd, esetleg egy nemigazán poénos viccet hallasz és arra is egy flegma arc, vagy egy még annál is rosszabb, flegma mondat a válaszod, akkor inkább ne mondj semmit. Minket fiúkat ezzel az őrületbe lehet kergetni! Ezzel nem arra kell gondolnia senkinek, hogy ne legyetek őszinték, meg ne legyen véleményetek, csak ne sértődjetek be mindenen, és ne vágjátok ezt a “halálra unt” és “vége van a világnak” fejet.

3. Add egyértelmű jelét annak, ha tényleg tetszik valaki és jó eséllyel indulna nálad!

A férfiak csajozás közben, a legtöbb esetben ott hasalnak el, hogy nem tudják azt, hogy van-e esélyük az adott csajnál vagy sem. Nekünk nagyon egyszerű a logikánk, ezért csak az egyértelmű és világos jeleket vagyunk képesek feldolgozni. Ezek a jelek sokféleképpen mutathatóak, például: egy huncut félmosoly, egy hosszasan elnyújtott érintés már eléggé egyértelmű utalás lehet nekünk, de az nem megoldás, ha összeszemezel valakivel, majd gyorsan “elmenekülsz”, mert akkor esélyünk sincs felszedni téged.

4. Ne játszd sokáig az elérhetetlent!

Ez egy olyan taktika, amivel rendkívül vigyázni kell. A legtöbb lány ezt azért csinálja, hogy a fiúkban azt az érzést keltse, hogy ő értékesebb, mint bárki más. Ez az esetek jelentős százalékában be is szokott válni, és ilyenkor még jobban tepernek, de vannak sajnos olyanok, akik nem ismerik a határokat és képesek ezt egy örökkévalóságig elhúzni. Erre persze az adott pasi egy idő után ráun és otthagyja a csajt. Ez egy olyan dolog, amit finoman és óvatosan kell csinálni, mert könnyen magunk ellen hajthatjuk a vizet.

Lásd példaképpen Julit, aki folyamatosan játszotta az elérhetetlent és most már ő neki kell futnia Dominik után, mert a fiú már nem kér a játszadozásból.

Az utolsó tipp pedig egy jó tanács, amit kötelezően mindig tartsatok be!

5. Mosolyogj!

Egy pasit egy gyönyörű és őszinte mosoly le tud dönteni a lábáról!! Sokszor az igéző szem és mosoly kombináció többet ér mindennél. Ezzel tudjátok a legkönnyebben azt megmutatni, hogy tetszik nektek az adott srác, és ezzel tudtok neki jelet is adni arról, hogy szimpatizáltok vele. Tehát a mosoly az egyik legfontosabb eszközötök!

Láttad már a KÖZÉPSULI 135. részét? Mindenképp lesd meg!

https://www.youtube.com/watch?v=E4KQJ1pnqug

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta