Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Hihetetlen! Eltűnt lányok neveivel kereskednek!

Hihetetlen! Eltűnt lányok neveivel kereskednek!

Elhinnéd, ha azt mondanánk van egy olyan oldal, ahol eltűnt lányok neveivel adnak el szekrényeket és egyéb bútorokat az interneten? Ha nem, akkor nagyot tévednél! Ezt hoztuk most el nektek!

Érdeklődésünket Avramlatosca Instagram sztorijai keltették fel, aki azonnal értesítette követőit, amint tudomást szerzett az oldal létezéséről és tevékenykedésükről.

Wayfair nevű bútorkereskedő oldal nem éppen olcsóságáról ismert, még inkább arról, hogy eltűnt lányok neveivel látja el néhány eladásra szánt bútorát – pontosabban szekrényeket és dobozokat. Férfi nevekkel nem igazán lehet találkozni, azonban 10-15 ezer dollár alatt sem lehet találni ebből a nagyobb méretű szekrényből.

De vajon, miért ilyen drágák?

Ez a jogos kérdés támadhat fel bennünk, s nem véletlen! Ezt boncolgatták sokan (néhányan még a múltban ott dolgozó fiatalok közül is) a Twitteren az oldalról szóló bejegyzés alatt. Valaki azt állította, hogy amikor ott dolgozott, furcsának találta, hogy nagyon nehezek voltak a dobozok és e tény alapján arra a következtetésre jutott, hogy lehet valami a háttérben, amiről jobb nem tudni.

Pontosabban, sokan gyanakodnak arra, hogy emberkereskedelem áll a háttérben és elképzelhetőnek tartják, hogy nem véletlenül voltak nehezek ezek a dobozok…

Nemrég hallhattál már a Wayfairről, amikor 2018-ban egy komplett szobasarkot lehetett megnézni 3D-s technológiával, dekorációkkal, festéssel, gyakorlatilag mindennel. Ha valakinek megtetszett, amit látott, gombnyomásra át is ugorhatott a kasszához (HVG).

Az is kissé furcsa, hogy ha továbbkutakodunk a neten – a vélemények nagyon megosztóak. Valahol 5 csillagból 5-re van értékelve az oldal, máshol pedig a 2-őt is alig éri el.

Neked mi a véleményed?

Hihetetlen! Eltűnt lányok neveivel kereskednek!
Szerinted mi állhat a háttérben?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share