Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Bérelj szépfiút, aki letörli a könnyeid

Bérelj szépfiút, aki letörli a könnyeid

Japán közismerten az a hely, ahol emberi lényeket lehet bérelni sokféle célra. Vannak, akik barátot, barátnőt bérelnek, vagy középkorú fickókat kapcsolati tanácsadónak.

Ezen trendet követve jött létre a bérelhető hostok egy új formája: a szépfiúk, akik a bérlőt megríkatják, majd letörlik a könnyeit. Lányok, ha készen álltok egy stresszoldó sírásra egy jóképű srác társaságában, aki letörli könnyeiteket makulátlan kezével, akkor olvassatok tovább. Bemutatjuk az Ikemeso-t.

Az Ikemeso egy szójáték, ami a bérelhető, könnytörölgető urakat jelenti. Az ikemen kifejezés nagyon jóképű férfit jelent, a mesomeso pedig sírást. Az ikemeso szóösszetétel tökéletesen leírja a szolgáltatást.

Nézzük, hogyan is működik. Minden srác, aki ikemesoként bérelhető, hivatalos engedéllyel rendelkezik, „terápiás sírás” címszóval. Az ő feladatuk, hogy Te és munkatársaid/osztálytársaid jobban érezzétek magatokat azáltal, hogy mindenki kisírja magából a felgyülemlett stresszt és feszültséget. A bérlést követően a kiválasztott srác kimegy az adott munkahelyre/iskolába, majd egyszerre mindenkivel megnézet egy olyan videót, amire garantáltan sírni kezdtek. Az elgondolás szerint a természetes és őszinte kisfilm megnézése után mindenki képes javítani a kommunikációján, hogy jobb legyen a csapatban a közérzet.

A videó után a srác személyesen törli le egy zsebkendővel bárkinek a könnyeit, aki úgy érzi, szüksége van erre. Majd távozik. Legalábbis a honlap nem ad több információt a szolgáltatásról. A bérleti díj egyébként potom 7900 jen, ami körülbelül 16-17 ezer forint, így az árból kiindulva feltételezhetően ezzel véget is ér a terápia.

 

De ami a legfontosabb: hogy néznek ki ezek a fiúk? Hát itt van egy-egy kép a teljesség igénye nélkül:

crying-guys-01 crying-guys-02 crying-guys-03 crying-guys-06

Könnyfakasztó szolgáltatását az ikemenso szeptember 24-én kezdi, így ha valaki Japánban járnál, és vágynál valamelyik srác társaságára, ne hagyja ki. Talán idővel az ikemeso mindenhol divatos stresszlevezető szolgáltatás lesz.

Bérelj szépfiút, aki letörli a könnyeid
Te szoktál sírni mások előtt?

Forrás: globoport.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share