Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / A Középsuli sztárjainak nyári kalandjai

A Középsuli sztárjainak nyári kalandjai

Hová utaztak idén nyáron a Középsuli szereplői? Olivér, Bende és Dominik kalandjairól már sokat olvashattatok és hallhattatok, most azonban azt is megtudhatjátok, hogy Barbi, Zsanett, Eszti és Krisztosz bá’ merre járt a nyáron.

 

Barbi imádja a Velence Korzót

_MG_3612

„A Balatonon kívül még párszor meglátogattuk párommal a Velence Korzót és lehűtöttük magunkat a hőségben. Azt szeretem benne,hogy olcsón kijövünk, mert ingyenes szabad strand. Nem mellesleg pedig nem csak strandbüfék vannak, amik valljuk be nem a legköltséghatékonyabbak,hanem egy olcsó bolt, meg drogéria is található ott, ami nagyon kifizetődő.”

Zsanett a barátjával romantikázott

unnamed

„Voltam a szerelmemmel strandon. Nagyon jól éreztük magunkat, csináltunk sok képet, napoztunk, fürödtünk. A nyár végén voltam a családom egyik felével Horvátországban, Vir szigetén volt a szállásunk, de elmentünk Zágrábba és Rijekába is. Kár, hogy ilyen gyorsan eltelt a nyár.”

 

Eszti rengeteg helyen járt és Erdély is nagy hatással volt rá

_MG_3738

„Idén nyáron sok helyen volt lehetőségem megfordulni, szerencsére. Volt, ami a Halott pénz koncertnek köszönhető, volt ami a forgatásnak és volt ami a barátnőmnek. A nyarat elég későn, de egy egynapos EFOTT fesztiválozással kezdtem Velencén, ahova a Halott pénz miatt mentem el, de annyira megtetszett az egész fesztiválhangulat, hogy már ott eldöntöttem, jövő nyáron egész hetes bérlettel megyek. Aztán a Középsulisokkal voltam Siófokon, ott nagyon jó volt új embereket megismerni az ország egy más részéről. Mégis a nyaram az utolsó előtti hétvégén érte el a tetőpontot, mikor Erdélybe mehettem a barátnőmmel és a családjával. Nagyon jó volt megismerni az ottani embereket, bár nem volt teljesen idegen a környezet még is új volt. Nagyon tetszett, hogy az ott élő emberek szerényebb körülmények között is milyen boldogan, és önfeledten tudnak élni. Mindenki nagyon rendes volt, nem volt bennük semmi ellenszenv az ismeretlen (én) felé, és még az állatok szagát is meg lehet szokni a ház mellett.:D A nyarat pedig úgy zárom le ahogyan elkezdtem, koncertekkel.:)”

 

Krisztosz bá’ egy hotelben pihente ki fáradalmait

_MG_3320

„Zalakaroson voltam nyaralni a Hotel Spaban. Nagyon jól éreztem magam, pont a hőhullám közepén voltam… szanuáról szanuára jártam, amit nagyon élveztem, főleg a gőz és jég kabin miatt. A sok csocsózással, sétálással, úszással, masszással és kerékpározással igazán feltöltődtem.:)”

 

Legközelebb vajon milyen utazási élményeket olvashatunk a Középsuli szereplőitől? 🙂

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share