Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / Bermuda-háromszög – Mi történik ott valójában?

Bermuda-háromszög – Mi történik ott valójában?

A földönkívüliek jelenléte, avagy a paranormális és természetfeletti jelenségek állnak a Bermuda-háromszög hátterében? Esetleg egyik sem, hanem létezik ennél egy jóval tudományosabb magyarázat a rejtélyes esetekre?

A mai napig rengeteg mítosz és legenda övezi a Bermuda-háromszög történeteit. Az Inforádió Világszám műsorának vezetője, Dr. Kiss Róbert Richard, ezúttal arra vállalkozott, hogy felfedje ezeknek a titkoknak a rejtélyét.

A II. Világháborút követően figyeltek fel az emberek a megdöbbentő esetekre, miután több harci repülőgép és hajó titokzatos módon eltűnt. Az amerikai sajtó megragadva a szenzációt hamar a központba állította a témát, és azután több kutató is elkezdte boncolgatni, hogy vajon mi állhat a történtek hátterében.

Számos esetet, és feltevést lehetne megemlíteni. Sőt, mondhatni, hogy már valódi irodalma van a Bermuda-háromszög rejtélyének.

Egyesek természetfeletti erőkkel magyarázzák a történéseket, míg mások ennél jóval racionálisabb megoldások után kutatnak.

Vannak, akik úgy vélik, hogy a legendás Atlantisz városa korábban valahol a Bermuda-háromszög területén helyezkedett el, és az ott megmaradt technológiák a mai napig hatással vannak a jelenkori gépek működésére.

Egyesek azt sem tartják kizártnak, hogy valódi paranormális és földönkívüli tevékenységek zajlanak a térségben.

Ezeknél jóval logikusabb elméletek is léteznek.  Az emberi mulasztást szintén elképzelhetőnek tartják, azaz, hogy valamilyen emberi hiba, tévedés vagy műszaki hiba okozhatta a baleseteket. Míg mások szerint egyszerűen a viharok voltak hatással a gépekre.

Persze van, aki azt gondolja, hogy az egész Bermuda-háromszög legendája csupán a fantázia szüleménye, és a legtöbb eset, amiről beszámoltak meg sem történt, vagy nem pont úgy, ahogy azt beszélik. Sőt, állítólag egyes hajó- és repülőkatasztrófák nem is konkrétan a Bermuda-háromszög területén történtek, hanem azon kívül.

 

Bermuda-háromszög rejtélye
Szerinted mi az igazság?

 

Hallgasd te is az Inforádió Világszám műsorát a FM 88,1 MHz-es frekvencián! Péntek este 19:00 órától és szombat délelőtt 10:00 órától. 😉

 

Fotók: s-media-cache-ak0.pinimg.com, i.huffpost.com

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share