Beszarás, mit csinált tavaly Olivér szilveszterkor, és mit fog most!

Rovat

Megosztás

Bizonyára te is készülsz már szilveszterre. Hát, nem vagy egyedül! Olivér elmesélte nekünk szilveszteri terveit és azt is, tavaly ilyenkor, hogyan töltötte ezt az ünnepet!

Az év legnagyobb bulija következik, amire a lányok többsége flitterekbe bújva – a fiúk többsége pedig pezsgőt bontva készül. Arról már olvashattál, ciki-e, ha nem mész bulizni szilveszterkor. Most pedig a Középsuli Olivérje szívesen nosztalgiázott velünk és megosztotta emlékeit a tavalyi szilveszteréről és azt is elárulta, mivel készül a mostanira.

Nem fogod elhinni, hogyan töltötte az előző szilveszterét!

Milyen volt az előző évi szilvesztered?

Óóó, az előző szilveszterem eléggé viccesre sikeredett. Egy barátommal fogadtam, hogy meg tudok hódítani egy lányt, azonban nem sikerült – ezért elvesztettem a fogadást. Emiatt azonban kaptam egy feladatot, amit aznap este kellett teljesítenem: köntösben kellett elmennem bulizni. EGYETLEN köntös volt otthon, az anyukámé volt, ami RÓZSASZÍN. Ebben kellett lennem egész este és mondanom sem kell, hogy mindenki megbámult, hiába volt szilveszter. A buliban még hangosbemondón is megjegyezték, hogy a legdivatosabb szerkó díja engem illet. Mondanom sem kell, mennyire ciki volt!

Mit fogsz csinálni most szilveszterkor?

Háát, úgy néz ki, hogy Bendénél fogom tölteni a Szilvesztert és hatalmas bulit csapunk. Nagyon remélem, hogy jól sikerül! Bende lakásában mind elférünk és úgy tervezzük, hogy sok marhaságot fogunk csinálni. Vettem egy hatalmas GIGA TŰZIJÁTÉKOT, amit a kertbe fel is szeretnénk lőni. Ezen kívül azt is tervezzük, hogy az este folyamán beteljesítjük néhány bakancslistás pontunkat. Például fürdőzés egy nyilvános szökőkútban. Aztán meglátjuk, mennyire sikerül ezeket véghez vinni mind egy éjszaka alatt…

 

GIFek forrása: GIPHY

Beszarás, mit csinált tavaly Olivér Szilveszterkor, és mit fog most!
Te mit fogsz csinálni Szilveszterkor?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta