Ciki, ha nem megyek szilveszterkor bulizni?

Rovat

Megosztás

Tele a város szórakozó fiatalokkal, tömeg van a kocsmákban, másnap bulifotók lepik el a Facebook-ot, te meg egész végig otthon voltál? Ez gáznak számít, vagy sem? Hidd el, egyáltalán nem.

Amikor én kicsi voltam, az volt a menő a szilveszterben, hogy a szülők megengedték, hogy sokáig fent maradjunk, de én akkor is ugyanakkor aludtam el, mint máskor. Másnap meg hallgatnom kellett, hogy a többiek versenyeznek, hogy hajnal hány óráig tolták az éjszakát.

Teltek az évek, bejöttek a házibulik. Mindenki hivatalos volt valahova, nekem meg sosem jött össze; ha meg is volt beszélve, közbejött valami. Az osztálytársaimnak a saját ünneplésük volt a téma az év első tanítási napján, én meg csak lapítottam, mert otthon ültem és szilveszteri műsorokat néztem. Teljességgel megutáltam ezt az ünnepet.

Elérkezett a gimi, amikor sikerült minden évben eljutnom partizni december 31-én. Én nagyon örültem, újdonságnak számított. Menőztem volna én is, ahogy a többiek tették anno, de akkor meg hirtelen az lett a divat, hogy nem csináltak semmit az osztálytársak. Ki érti ezt…

Idén viszont én sem megyek bulizni. Nem azért, mert nincs hozzá társaságom, hanem mert nem akarok. Mindenhol nagy a tömeg, nehéz asztalt foglalni, ha megy is, azt is bátran elfoglalják azok, akik eleget ittak ehhez a bátor tetthez (megtörtént eset). Ráadásul balesetveszélyes is ilyenkor az utcán tartózkodni, ezért mindenki csak saját felelősségre tegye.

Egyáltalán nem ciki, ha te nem szeretsz bulizni és az év utolsó napját se így akarod ünnepelni. Az sem baj, ha te szívesen mennél, csak nincs kivel – lesz még rá lehetőséged. Ha meg csapatnád ezerrel, hát tedd, megérdemled, hiszen túlélted az évet és sok új kaland vár rád 2018-ban!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,203RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta