Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Betti, a divatlady, akinek a nem szokványos pasik jönnek be

Betti, a divatlady, akinek a nem szokványos pasik jönnek be

A 18 éves lány már gyerekkora színész szeretne lenni, több színháztársulattal is együtt dolgozott az utóbbi években, jelenleg is teltházas fellépései vannak és több modellmunkában is részt vett már. Ezúttal a Középsuli sorozatban szeretné megcsillogtatni tehetségét, de hogy sikerül-e neki bejutnia, az rajtatok múlik. 😉

Betti jelenleg esti iskolába jár. Imádja a Középsuli tini sorozatát, és a karakterek is rendkívül szimpatikusak neki, de nem szeretne kedvenc szereplőt választani magának, mondván nem tudhatja, hogy a valóságban kinek, milyen az igazi személyisége. Elmondása szerint Zsófi karaktere állhat hozzá a legközelebb.

„Zsófi is kicsit ilyen pasifaló típus és kicsit ilyen divatozós, de egyébként Rozi karaktere is bejön nekem.”

– mondta Betti, akitől miután megkérdeztem, hogy ő a valóéletben mennyire érzi magát pasifalónak, a következőket válaszolta

„Hát igen, kicsit jobban, mint az átlag, de szerintem nem viszem túlzásba a dolgot.”

A pasik terén állítása szerint nem a legszokványosabb az ízlése. Leginkább a rocker stílusú pasikat kedveli, és az európaiakon kívül erősen vonzódik a japán fiúkhoz.

Alkalmanként énektanárhoz jár, és nyelvet is tanul, többek között franciát, japánt és angol nyelvet. Szabadidejét legtöbbször barátaival tölti és karaokizni járnak.

„A sorozatban bármilyen karaktert eljátszanék, mert nyilván saját magamat könnyű eljátszani, de szeretném magamat minél több mindenben kipróbálni.”

– mondta Betti, aki később azért azt is hozzá tette, hogy egy visszahúzódó lány szerepét nem szívesen játszaná el.

 

A szavazatok lezárásának ideje:

2015.08.09. /vasárnap/

Bettire és a többi Középsuli sorozat szereplő jelöltjére ITT tudsz szavazni!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share