Ezt nézed:  / Hírek / Színes / TOP 5 bizarr tévképzet, amik a sztárokat sem kímélik

TOP 5 bizarr tévképzet, amik a sztárokat sem kímélik

„Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem, hogy alacsony a kerítés!” – szól az ismert szellemesség. Tény: a sokaknak létszükségletté váló internet robbanásszerű elterjedése óta a legagyzsibbasztóbb badarságok is pillanatok alatt elterjednek. Ebben pedig komoly szerepe van az ezeket papagájként ismételgető, népszerű hírességeknek is.

Lássunk hát pár, meglepően széles körben ismert celeb-képtelenséget!

1.

Tegyük fel, hogy egy rejtélyes, esetleg földönkívüli hatalmi klikk tagjai el akarják pusztítani az emberiséget: vajon, hogyan állnak neki a folyamatnak? A chemtrail-teória hangoztatói szerint mi sem logikusabb. Korrumpálják az összes, a repülőtereken, illetve a légi közlekedésben dolgozó szakembert, és egy speciális, lassan ölő, a be nem avatottak által kondenzcsíknak nézett permettel mérgezik a lakosságot. Nyilvánvalóan azért, mert ez aljas, sunyi örömmel tölti el őket. Ráadásul mestertervük lényege, hogy mivel egy egész szektor valamennyi munkása nekik dolgozik, hivatalosan sosem lehet bebizonyítani, hogy min is ügyködnek.

Egy tweet-je alapján Kylie Jenner-ben is felmerült, hogy nem véletlenül szálldos ide-oda az a sok gép.

Hiszen köztudomású, hogy ha valamiről mindössze egy közepes ország lakosságát kitevő csoport tagjai tudnak, az sose szivárog ki, és senki sem gondolja meg magát menet közben. Megjegyzendő azonban, hogy akadnak „optimistább” vélekedések is, mert van olyan, aki szerint „csupán” egy, a planéta klímáját megváltoztató anyagot szórnak a pilóták.

2.

Ha már szóba kerültek: egyes felmérések szerint az USA lakosságának négy százaléka szentül hiszi, hogy a földet az alakváltó reptiliánok, avagy gyíkemberek irányítják. Ezekről egyesek azt gondolják, hogy régóta velünk élnek, míg mások szerint az űrből érkeztek közénk. Gonosz, negatív érzelmeken és véren élő bestiák, akik a háttérben maradva apránként rabszolgasorba taszítják fajunkat – elvégre mindenkinek kell egy hobbi.

A brit Love Island-ben feltűnő sportoló, Ovie Soko is ezzel fárasztotta a többieket.

3.

A holdra szállást lehetővé tevő projekt az emberi technika diadala volt az elemek felett. Nem csoda, hogy a témához kevésbé értők egy része szentül meg van arról győződve, hogy hazugság az egész. A legnépszerűbb felvetés szerint, maga a maximalizmusáról ismert Stanley Kubrick dirigálta az első felvétel tető alá hozatalát.

A francia színésznő, Marion Cotillard mellett, Mos Def és Whoopi Goldberg is kételkednek az Apollo-program eredményeiben.

4.

Tartozunk annyival a tényeknek, hogy a kontextus ismerete nélkül az, hogy az emberbe különféle vegyszereket, például higanyt fecskendeznek, ráadásul vírusokat is juttatnak a szervezetébe, igen ijesztően hangzik. Az oltáskritikusok erre a félelemre, illetve a létező, de még egy gyors lefutású járványhoz mérve enyhe kockázatok eltúlzására szoktak rájátszani. Esetleg azzal próbálnak híveket szerezni maguknak, hogy a védekezés ezen módja nem is hatásos. Bár arra, hogy a világ jelentős részén miért is sikerült kiirtani vagy visszaszorítani a járványos gyermekbénuláshoz hasonló kórokat, ritkán érkezik értékelhető felelet. Súlyosabb esetben viszont az is előkerül, hogy az injekciókban mikroszkopikus méretű chipek találhatóak: ezeket a korábban már említett, gazfickók utasítására juttatnak be az emberi szervezetbe.

Rob Schneider, Charlie Sheen, Jenny McCarthy ilyen messzire szerencsére nem mentek, ám kifejezték a maguk hajmeresztő kételyeit.

5.

Végül felsorolásunk aligha lenne teljes a laposföld-elmélet nélkül. Hogy pontosan miért jó bárkinek is, hogy azt hazudja, hogy planétánk valójában gömbölyű, az nem igazán derül ki a népszerű tévhitből. A magyarázat itt is jellemzően az, hogy a felső tízezer titokzatos, roppant gonosz és halálosan unatkozó tagjai állnak a háttérben, hogy egy homályos összeesküvéssel profitáljanak hazugságaikból. Egyben eltitkolják az igazságot a nép egyszerű gyermekei elől.

A botrányhős Tila Tequila mellett, a rapper B.o.B. is osztja ezt a nézetet.

Gera Krisztián

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share