Bodony Barbi: Sok év munkája az, aki ma vagyok.

Rovat

Megosztás

Nemrégen már olvashattatok Barbiról egy cikket, ahol megszólalt, most viszont egy teljes interjúban mesél nektek arról, hogy milyen érzés egy Glamour Women of The Year jelöléssel a zsebében mászkálni, emellett a régi időkről, meg a közösségi médiáról is szó esik az interjúban. 

Hogyan érint, hogy bejutottál a Women Of The Year 2018 jelöltjei közé?

Mikor kaptam az e-mailt, hogy díjra jelöltek, akkor még nem tudtam, miről van szó. A levélben a telefonszámomat kérték, azt hittem, csak át akarnak verni, de aztán láttam, hogy egyedi cím volt, így elküldtem. 2 órán belül hívtak is, hogy az olvasók jelöltek a díjra. Először alig tudtam szóhoz jutni, majd mikor letettem a telefont, sírva fakadtam örömömben.

A közösségi médiafelületeiden nagyon motiválóan hatsz a fiatalokra. Mindig ilyen magabiztos voltál?

Nem voltam mindig ilyen magabiztos, sok év munkája az, aki ma vagyok. Rengeteg üzenetet kaptam és kapok, hogy önbizalomhiányban szenvednek a követőim. Ezt rettenetes olvasni, ezért próbálom őket motiválni, mert fiatalabb koromban nekem is ez volt a bajom, és nekem is szükségem lett volna valakire, aki ezt megteszi a 40 kg-os, vékony testű és photoshoppolt arcú példaképek helyett.

Voltak nehézségek, amiken eddig felül kellett kerekedned?

A Középsuliba bekerülnöm nem volt egyszerű. A casting után ugyan behívtak az első forgatásra, de beültettek statisztának, ami enyhén szólva nem tetszett. Fogtam magam és elkezdtem nyaggatni a rendezőt, hogy adjon nekem rendes szerepet, én nem ezért jöttem. Nem akarta először, aztán mikor már konkrétan a WC ajtóban is én vártam, rájött, hogy másképp nem szabadul tőlem. Mondjuk utólag bevallotta, hogy nem volt ez olyan rossz döntés.

Bodony Barbara (@bodonybarbi) által megosztott bejegyzés,

Mit sikerült eddig megvalósítanod a gyermekkori álmaidból?

Gyerekkoromban egyszer egy hullócsillagtól azt kívántam, hogy híres színésznő lehessek. Mindig is ismert szerettem volna lenni valamiért. Híres színésznőnek ugyan még nem mondanám magam, viszont az az ismertség, amennyit 20 évesen elértem, az nekem valami hihetetlen boldogságot jelent.

Mit adott neked a hírnév?

A hírnév rengeteg szeretetet adott, de tényleg töméntelen mennyiségűt, amiből minden nap erőt meríthetek. El tudtam fogadni magam és eljutottam odáig, hogy sokan adnak a szavamra. Én ezt igyekszem jóra felhasználni. Múltkor egy kislány megírta nekem, hogy falcolja magát, én pedig nagyon hosszú üzenetben lebeszéltem róla, és sikerült, a hegei már alig látszódnak. Szerintem ez a mi egyik legfontosabb feladatunk, mert tudunk hatni a követőinkre.

A magánéletedben mennyire érződik az, hogy ennyien ismernek?

A magánéletemre szinte csak pozitív hatással van. A legrosszabb napjaimon is egy üzenet vagy akár egy komment fel tud dobni.

Mindig remekül nézel ki, sok munkádba kerül ez?

Tény ugyan, hogy sminkelem magam, de szerintem az ember akkor igazán szép, ha a lelke jól érzi magát, és a követőim mindig gondoskodnak arról, hogy szép legyek. Szeretem őket. Nagyon!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,627RajongóLike
179,374KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta