Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Bodony Barbi útja a Glamour-jelölésig

Bodony Barbi útja a Glamour-jelölésig

Néhány napja érkezett meg a hír hivatalosan is: Bodony Barbit, aki már lassan három éve a Középsuli főbb szereplője, jelölték a Glamour Women of The Year díjra közösségi média sztár kategóriában. Ebben a cikkben Barbi az elmúlt majd’ három évről beszél nyíltan. 

Barbi mindösszesen tizenhét éves volt, amikor először belibbent a Középsuli sorozat szereplőválogatására egy belvárosi szakközépiskola színésznövendékeként. Nagy tervei voltak, de végül a rendező nem adott neki főszerepet a néhány hónappal később újonnan induló sorozatban.

 

De Barbi nem adta fel, s kérésére a sorozat feje újragondolta döntését. Látva a lány hatalmas népszerűségét, ma már ő is örömmel tekint vissza arra a pillanatra, amikor igent mondott, de Barbi is csak egy rossz álomként nyilatkozik erről az időszakról.

“Kissé összetörtem, amikor nemet kaptam. Egy elutasítás nyilván mindenkinek fáj, tizenévesen méghozzá még jobban a padlóra tud küldeni egy törékeny lelket, de én annyira beleéltem magam abba, hogy nekem ez valóban sikerülhet, hogy aztán még nagyobbat estem. Szerencsére sikerült felállnom és azt mondanom, hogy nem hagyom annyiban és bebizonyítom, hogy igenis ott lesz a helyem, ott a helyem a sorozatban”

– meséli régi emlékeit Barbi.

Már az első forgatás is zökkenőmentesen ment Barbival, akinek tehetsége abszolút meggyőzte a teljes Középsuli-stábot, s végül a közönség egyik legnépszerűbb szereplője is ő lett, még úgy is, hogy a karakterét sokan kritizálják, főleg azért, mert a megformált figura, akit ráadásul szintén Barbinak hívnak folyamatosan Bende után fut, s őrülten próbálja szeretni a fiatal srácot. Minderről ő maga beszél a nemrégen Babos Kittinek, a Glamour szerkesztőjének adott videóinterjújában.

 

(A teljes interjút itt tudod megnézni.)

Az elmúlt három évben Barbi külsőleg és belsőleg is változott. A következőkben egy montázson mutatjuk be a külsőleges változásokat, a hajszínére vonatkozó átalakulások a legszembetűnőbbek. Barbi  gesztenyebarnából világosbarna, néhol szőke lett.

“Belsőleg [is] rengeteget változtam. Szerintem meglepőbb lett volna azt mondani, hogy nem változtam, hiszen amikor elkezdtük a sorozatot forgatni, akkor egy tizenhét éves tinédzser voltam, akinek a második otthona az iskola volt, mára pedig már teljes állásban dolgozó nővé váltam”

– hasonlítja össze régi és új önmagát a lány.

“A sorozat alapvetően kevés időmet öleli fel egy hónapban, egyszer forgatunk egy teljes napot, néha felveszünk néhány extravideót, elmegyünk egy-egy közönségtalálkozóra, tehát egy hónapból pár napom szól maradéktalanul a Középsuliról. Mégis, hangulatilag, érzésvilágban a közösségi média által szinte megszakítás nélkül erről szól az életem hónapról hónapra, napról napra, és ennek nagyon örülök, mert általa rengeteg szeretetet kaphatok naponta, aminek nincs szerintem ember, aki ne örülne.”

– folytatta Barbi.

A közösségi médiáról is megvan a véleménye.

“Ma a közösségi média nagyon fontossá vált, mondjon akárki akármit, az emberi kapcsolatainkat nemcsak szétzilálja, de össze is hozza. Olyanokkal tudok beszélni, akikkel egyébként meg kellett volna szakítanom a kapcsolatot. Nem jobb virtuálisan kapcsolatban maradni egy-egy külföldre más városban, országban lakó baráttal, mint végső búcsút venni?”

– tette fel költői kérdését a most húszéves fiatal.