BOGGIE Wars for Nothingja megy Bécsbe

Rovat

Megosztás

Véget ért az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntője, Csemer Boglárka, BOGGIE Wars for Nothing című dalával mehet Bécsbe nemzetközi dalversenyre. BOGGIE egy előző interjúnkban a következőt nyilatkozta eurovíziós daláról:

“Amikor készítettük a 2. nagylemezemet (All is one is all 2014 október) Sebestyén Áronnal, akkor szerettünk volna egy szép balladát. Engem nagyon megérintett az éppen akkor zajló ukrán háború és nyomasztott a dolog. Szerettem volna belőle dalt csinálni. Mire mentem Áronhoz próbálni, kiderült, hogy ő benne is hasonló téma motoszkált, és már dalt is írt belőle nekem. Így, ugyan nem együtt írtuk, de a végleges formáját a közös munka során nyerte el. Bori Sára Hélènével már az első nagylemezem is együtt dolgoztam. Őt kértem meg, hogy írjon hozzá angol dalszöveget. Részletes jegyzetet készítettem neki a bennem zajló érzésekről, sok támpontot adtam neki és szerintem nagyon szépen sikerült megfogalmaznia a lényeget. Nem egyszerű a háború ellenességről dalt írni, úgy hogy ne legyen elcsépelt, ne legyen pátoszos a hangvétel. Szerintem nagyon szépen sikerült megfogni a lényeget.”

 

Úgy tűnik, hogy valóban sikerült “megfogni a lényeget”, ezzel pedig idén ő fogja képviselni hazánkat a nemzetközi fordulókon.

 

Borítókép: Facebook/Eurovision Hungary

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta