Boldog akarsz lenni? Ezt a 3 dolgot kell megtenned!

Rovat

Megosztás

“Mindenkinek van egy története, de nem az érdekel, hogy mi volt eddig és nagyon sokan belekapaszkodnak ebbe a történetbe és ezt viszik maguk előtt, mint egy magyarázatot, hogy miért nem élik azt az életet, amit élhetnének!” 

Szabó Péter szavai úgy vélik, ne másra hárítsuk a felelősséget saját életünkért, fejlődésünkért, hanem mi magunk vagyunk a kulcs ahhoz, hogy életünk jobb irányba húzzon. Ezek alapján született meg a mai bejegyzés, amelyben kiderül, milyen módszer segít abban, hogy kizökkenj önmagad rabságából és teljes életet élj! 

Sok ember mindig ugyanúgy éli meg a mindennapjait monototonon, szürkén. Azt gondolják, majd egyszer magától minden megjavul. A hit természetesen nagyon fontos, de a saját akaraterőnk és a cselekedeteink érnek a legtöbbet, hiszen 0-24-ben magunkkal vagyunk, ki másban bízhatnánk a legjobban, ha nem önmagunkban? Na de hogyan lehet ezt felsőbb szintre emelni? Íme 3 tipp, melyek segíthetnek ellazulnod, jobban bíznod a hétköznapok során akkor is, amikor úgy érzed, összeomlik a világ!

1.Íme a meditáció erényei

Olykor, amikor úgy érezzük, nem mi irányítjuk saját életünket, jól jöhet egy kis felülről jövő támogatás. Ilyenkor érdemes kicsit kikapcsolni a telefont, becsukni a szemünket, felvenni egy kényelmes pózt az ágy közepén, s végighallgatni egy 10-15 perces meditációt, ami épp attól lesz hatásos, hogy nem kifelé figyelsz, hanem befelé irányítod a gondolataid. Te próbáltad már?

2. Sport, sport, sport!

Sokan úgy vélik, ha sportolsz valamit, képes vagy elengedni/kiengedni a dühödet, a folytonos agyalásod, szóval zene be, világ ki, irány futni, biciklizni, akár úszni, vagy kirándulni, a természet és a mozgás által úgy fogod érezni majd, szinte újjászületsz, pozitív gondolataid támadnak, melyek abszolút elnyomják majd a agyadban lévő sötét hangokat!

3. Olvasás egyenlő kikapcsolódás!

Ha egy kis motivációra vágysz, érdemes olyan könyveket vásárolnod, melyek hozzájárulnak a pozitív hozzáálláshoz a nehéz időszakokban. Manapság rengeteg motivációs trainer/transzformációs coach létezik, akik szavai segíthetnek az életbeli eseményeket elfogadni/elengedni.

Láttad már a 161. rész előzetesét?

Képek: Pixabay

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta