Nem semmi szöveggel fogadták Ferenc Pápát az Astorián, eldobod az agyad!

Rovat

Megosztás

Johnny Depp után Ferenc Pápa is Magyarországra látogatott, aki miatt eléggé megbénult a forgalom, de ez még nem minden, ugyanis egy arra járó ételfutár csúnyán káromkodott, amikor szembesült a tényekkel.

Mint arról igen sokan értesültünk, április 28-30 között hazánkban tartózkodik Ferenc Pápa, akit elképesztő tömeg fogadott az Astorián! Ahogyan a videóban a riportert hallhatjuk, olyan tömegnyomor alakult ki és akkora dugók, hogy sokan nem tudtak beérni a munkába, sőt volt olyan is, aki el sem tudta végezni azt. Ám akadt egy kilógó emberke, egy futár személyében, aki nem épp a legpozitívabb szavakat használta minderre. Hatalmasat káromkodott, amiért nem tudta kivinni az ételeket a rendelőknek. Lessétek meg a videót.

@ambivalentcrazycatgirl

Kérek mindenkit tisztelettel: értse a viccet! 🤞🏼Egyébként tényleg sokan voltak ma idegesek és hallottam hasonló mondatokat sajnos, azok ihlették ezt a videót. 😔 Isten hozta a Pápát! 🙏🏼 #budapesthungary #pope #budapes #fy #fyp #magyar #angry #trafficjam #traffic #citycenter #neked #nekedbe #foryou #news #hirek #ezvan #magyarmentalitas

♬ eredeti hang – Dömötör Édua Csenge

(Szerkesztőségünk természetesen nem azonosul az elhangzottakkal.)

Főkép: Ferenc Pápa hivatalos Facebook oldaláról.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta