Buli van! – Megjelent Dorina új száma!

Rovat

Megosztás

Pénteken debütált a DikhTv YouTube csatornáján Dorina új száma, melyet duettben énekel Kevinnel. A szám címe Love me-Szeress engem! 

Dorina Buli, buli című slágere hamarosan eléri a 7 milliós megtekintést, így nem is csoda, hogy a fiatal leányzónak kicsit több mint egy hónappal a Buli, buli után meg is jelent a második slágere, melyben szerepet kapott Kevin, a kishölgyek szívének megdobogtatója.

Míg a Buli, buliban a főszerepet a suli, a tanulás és a bulizás kapják, a következő szám központi témája is hasonlóan alapvető a tinédzser korban, hiszen nem másról van szó, mint a szerelemről, mégpedig a legédesebbről, a tiltott szerelemről. A szám hangulata kevésbé melankólikus, mint Császár Előd és Eördögh Alexa Tiltott szerelme volt 1996-ban.

A modernkori tiniszerelmet a szülők nem nézik jó szemmel, sőt kifejezetten erőszakosan próbálják meg a párt elszakítani egymástól, de Dorina és Kevin fittyet hányva a szülői szigorra, titokban találkoznak, hogy turbékolhassanak. A végkifejlettel nagy eséllyel sok fiatal tud azonosulni.

A refrén kicsit kevésbé fülbemászó, mint az első számé volt, de úgy gondoljuk, ez a sláger is sokra viheti majd, hiszen kevesebb mint egy nap leforgása alatt került be a YouTube legnépszerűbb videói közé.

https://www.youtube.com/watch?v=pIt_WdQohGU

 

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta