Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Szerelmi kalauz Paulától

Szerelmi kalauz Paulától

Mindenki máshogy tekint a kapcsolatokra. Ki így, ki úgy. Van, akinek a szerelem a legfontosabb, másnak a közös programok, van, aki a magánytól menekül egy kapcsolatba, míg egyesek azt látják, mit és mennyit profitálhatnak belőle. Így van ezzel Paula is, aki profi szintre emelte a kizsákmányolást, hiszen Olivérrel még egy járási szerződést is aláíratott. Olvassátok el szerelmi kalauzát! 

Ne add magad könnyen!

Ami könnyen jön, az könnyen megy. Ne légy ilyen! Adj időt és lehetőséget a fiúnak arra, hogy meghódítson, majd néha sértődj meg kis dolgokon, hogy ajándékokkal kiengesztelhessen.

Várd el, hogy minden nap meghódítson!

Ne csak egyszer kelljen meghódítania a párodnak, hanem minden nap. Ne hagyd, hogy a kapcsolatotok ellaposodjon, vagy hogy a párod eltunyuljon. Edzeni kell őt is.

Légy önálló!

Ne érezze a fiú azt, hogy nélküle nem vagy önálló vagy boldog! Legyen hobbid, legyenek programjaid, legyen sok barátod és barátnőd!

Legyen mindig az, amit te akarsz!

Minden legyen úgy, ahogy te szeretnéd! Ezt persze nem muszáj tudnia a párodnak. Ha elég ügyes vagy, elhitetheted vele, hogy azt a valamit nem is te akartad, hanem ő.

Ne örülj nagyon a kis ajándékoknak!

A kis ajéndék is ajéndék, de ha megelégszel azzal, azt fogja hinni a fiú, hogy neked az is elég, és nem fog nagyobbat venni.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share