Burai szerint spiccesen bárkit megkap

Rovat

Megosztás

A pénzt kereső hercegnőkről dúdol legújabb slágerében Mario, Kálo Bone és Burai, Krisztián úgy véli, kicsit ittasabb állapotban bárkit IS megkaphat, bőven elég a pénz és a sárm és a csajok azonnal az öledbe hullanak?!

Sajnálom de el kell vennem a kedvedet, ennyire ostobán nem találod meg a herceged.

Marioék azt vallják, nekik nem jön be az, ha egy nő simán odaadja magát már a legelső találkozáskor, legyen egy csajos tartás, mert az a menő! A videoklip elég szaftosra sikerült a sztriptízes nőcikkel, a forróbbnál forróbb body rucikkal és a rúddal, amiken pörögnek a hercegnők. A dalszöveg is kemény, konkrétan odavágják, mit is jelent az, ha valaki ezzel keresi a kenyerét…

Az összes ragadozó húsevő, cirkuszba illő kardnyelő.

Én nem általánosítanék, de a srácok szerint oly sok nő van manapság, akik forróvérűen odaadják magukat a pasiknak egy éjszaka erejéig, holott elgondolkodtató a tény, mivel is leszünk többek? Egyetlen este, pillanatnyi öröm és mámor, megéri mindez? Neked volt már egyéjszakás kalandod?

Persze azt mondják, azért élünk, hogy tapasztaljunk, és egyszer mindent IS ki kell próbálni ugyebár…Na de ezt mindenki döntse el saját maga!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta