Szakács Gergővel van a baj?!

Rovat

Megosztás

A Follow The Flow új videoklipje igazi nyárias hangulatú, már-már éjszakába nyúló bulira sikerült, igazi koncert élmények, dedikálások, rajongói kiáltások, ám ennél többet is elmondd a dalszöveg.

3 hónapja még kémiásat játszottak a zenekar tagjai a hölgyeményekkel, majd később megmutatták a közönségnek, milyen is a Világuk, most pedig a Velem van a baj című legújabb slágerükben láthatunk megannyi koncert élményt, boldog pillanatot, melyek elmaradtak az elmúlt évben, na meg persze idén is félig, de azért merően több programban lehet részünk 2021-ben, mint tavaly.

A Budapest Parkos, bulis vágóképek, a skacok színpadi jelenléte, az ujjongó közönség messze nyúló hangja mind tükrözi, mennyit is jelent nekünk idén az, hogy egyáltalán elmehetünk egy hasonló rendezvényre. Egy kicit lazábbra vették a témát Gergőék, egy kis buli, egy kis csajozás, így élek én, hangoztatják a videoklipben, ne várd, hogy megváltozzak!

Te bírod a kritikát? Akarta már valaki megmondani neked, hogyan kéne élned? Letértél már a saját utadról? Keresik benned folyton benned a hibát? Ha ezeket folyton megkapod, lehet, hogy érdemes elgondolkoznod, merrefelé tartasz, vagy az is lehet, hogy csak az elmúlt másfél év bezártsága jött ki rajtad, ki tudja.

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta