Cara Delevingne csúnyán beszólt Justin Bieber-nek! Ezt tette az énekes!

Rovat

Megosztás

Áll a bál a két sztár között, amiért az énekes hátrébb rangsorolta a modellt, aki erre egy régi sérelmet hozott fel.

Justin Bieber egy műsorban azt a feladatot kapta, hogy felesége, Hailey barátnőit rangsorolja, azt illetően hogy ki az ő kedvence: Gigi Hadid, Kendall Jenner vagy Cara Delevingne. A sztár James Corden kérdésére őszintén válaszolt: Kendall, Gigi és Cara Delevingne.

“Kendall-t ismerem a legjobban. Vele töltöttem a legtöbb időt, tudod, ő egy közeli barátunk. Gigivel és Carával viszont nem voltam túl sokat együtt, szóval ez van” – mondta az énekes a műsorvezetőnek.

A közönség erre kicsit felzúdult, mire Justin gyorsan kivágta magát: annak ellenére, hogy a válasz egy kicsit erősnek tűnik, nincsenek rossz érzések senkiben. Nem haragszik a lányokra, csupán a három modell közül egyedül Kendall az, aki valóban a barátja.

Erre több sem kellett az utolsónak rangsorolt Cara Delevingne-nek, aki Instán reagált a sztárnak. Két fotót posztolt, 2017-ből és 2012-ből, melyeken ő és Justin látható, aki azt állította, hogy nem töltöttek együtt túl sok időt. Sőt, mi több, a modell szerint Justin még le is tiltotta őt. Áll a bál tehát, a modell az énekes válaszára vár, amiben tisztázza: vajon ha tényleg nincsenek benne rossz érzések, miért blokkolta őt az Instán?

Cara Delevingne csúnyán beszólt Justin Bieber-nek, amiért az énekes letiltotta
Ti mit gondoltok, miért tiltotta le Justin a modellt?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta