Íme, ők a Középsulisok példaképei

Rovat

Megosztás

Fontos, hogy az embernek legyen egy példaképe, akire valamilyen oknál fogva felnézhet. Megkérdeztük a Középsuli néhány szereplőjét, ők kiket tekintenek a példaképüknek. A válaszok néhol meglepőek, máshol szívmelengetőek.

Mivel a mai világban az értékrendek egyre inkább elferdülnek, az idolok jelenléte egyre jobban felértékelődik. Fontos, hogy a sok negatívum között pozitív hősök is legyenek, akiknek az eszméit, életvitelét érdemes követni.

Dominik: ,,Bárcsak így tudnék varázsolni én is a kezeimmel!”

Fotó: commons.wikimedia.org/Materialscientist

David Copperfield elképesztő pasi! Ő a világ legsikeresebb, legismertebb és legelismertebb bűvésze, több Guinness-rekordot is tart, és még csillaga is van a Hollywoodi hírességek sugárútján! Wow! Ezt nehéz lenne túlszárnyalni, de már annak is örülnék, ha a trükkjei töredékét meg tudnám csinálni! Egyszer majd biztos sikerül….

Olivér: „Nagyon szeretnék egyszer olyanná válni, mint Joker.”

Fotó: Plant Based News

Elsősorban nem a filmbéli karakterre gondolok, hanem az őt megformáló színészre Joaquin Phoenixre. Nagyon bírom, hogy úgy lett sikeres színész, hogy baromira nem hódolt be a hollywoodi kliséknek. Másrészt pedig becsülöm benne az elszántságát, mondjuk ez Joker karakterére is igaz…még ha mások őrültnek is tartják!

Kata: „Anyukámnál nincsen menőbb nő az egész világon!”

 

Vannak persze sztárok, akikért én is rajongok, például jó lenne olyan menőnek lenni mint Dua Lipa vagy annyira tehetségesnek, mint mondjuk Billie Eilish. Őket mégsem tekintem a példaképemnek, hiszen az én életemre semmilyen kiemelkedő hatást nem gyakoroltak. Nem úgy, mint anyukám. Ő egyedül nevelt fel engem és a tesómat, amiért hatalmas tisztelet jár neki. És a sok nehézség ellenére megmaradt egy életvidám, laza és nyitott nőnek, amiért különösen csodálom őt.

Bende: „Számomra nincs más etalon, csak Lewis Hamilton.”

Fotó: getty images

 

Mindig is figyelemmel követtem az autósportokat, de amióta Hamilton a forma 1-be került, totál ráfüggtem a sportra. Szerintem ő az egyik legmenőbb pasi a világon. Gondoljatok csak bele: hatszoros világbajnoka a maga sportágának, dollármilliókat keres és minden csajt megkaphat. Emellett tök sokat jótékonykodik, meg állatvédő meg vegán, szóval a hírnevét még egy csomó jó dologhoz is adja. Kétségkívül ő az élet császára. Bármikor cserélnék vele.

 

https://youtu.be/6s5e-Hoyisg

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta