Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Celebek, akiket bántottak az osztálytársaik

Celebek, akiket bántottak az osztálytársaik

 Azt hiszed, csak téged csúfolnak a suliban? Ugyan, ez alól senki sem kivétel. Íme, a celebek, akiket bántottak az osztálytársaik.

1. Sandra Bullock

Forrás:mydomaine

 

Anyja, német származású operaénekesként, európai turnéra vitte magával, mikor visszajött az iskolába, a többi gyerekhez képest az öltözéke “bohóc jelmezként” mutatott, ezért csúfolták. A színésznő, állítása szerint a mai napig pontosan emlékszik arra, kik tették.

2. Lady Gaga

Forrás:glamour

 

New Yorkban nőtt fel, ezalatt pedig azzal csúfolták, hogy csúnya, nagy orra van, vicces és furcsa. Néha nem volt kedve iskolába menni emiatt.

3. Justin Timberlake

Forrás:gettyimages

 

Justin-t azzal csúfolták, hogy “más” – de olyan furcsa módon más, és nem illik be a többiek közé. “Anyám arra tanított, hogy “másnak” lenni jó” – mondta az énekes, és milyen jól tette, hiszen a valódi erő ebben rejlik.

4.Rihanna

Forrás:glamour

 

Osztálytársai csúfolták gyermekévei alatt, melyet Barbadoson töltött. A gúnyolódásuk tárgya Rihanna bőrszíne, és a mellei voltak.

5. Victoria Beckham

Forrás:nieuwsblad.be

 

“Előfordult, hogy megdobáltak, és hiába próbáltam barátkozni, kiközösítettek. Mindig egyedül voltam, nyomorultnak éreztem magam.”

6.Eminem

Forrás:musicalattitude

 

A rapper szülei rengeteget költöztek, és az új iskola, az új közeg nehéz helyzeteket teremtett számára. Gyakran megverték – mint az új fiút, akit be kell avatni. A zene hozott megnyugvást számára.

7.Chris Rock

Forrás:vulture

 

Ki nevet most? Chris Rock volt az alacsony és sovány srác, akit bántottak a suliban.

8.Jennifer Lawrence

Forrás:leadershipnewspaper

 

Fiatal korában gyakran kellett iskolát váltania. Lány osztálytársai nem igazán kedvelték – sőt, ő volt az egyetlen, akit nem hívtak el a születésnapi bulikra.

9.Jackie Chan

Forrás:thetimes

 

Ma már valószínűleg senki sem kötekedne vele, de korábban nem csak szóban, de fizikálisan is bántották. Ez ösztönözte őt abban, hogy a küzdősportok felé vegye irányt pályafutása.

10. Michael Phelps

Forrás:sportmonitorinfo

 

28 érme megnyerése előtt a legendás úszót, fülei miatt csúfolták. Aki napjainkban hallja a nevét, meglepően tekint erre, hiszen meg sem fordul a fejében ez alapján osztályozni az olimpikont.

Celebek, akiket bántottak az osztálytársaik
Téged is szoktak bántani az osztálytársaid?

Borítókép:thetimes

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share