Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Cigiző tinik

Cigiző tinik

A cigizés egy új eszköz lenne a menőségre? Nem egy újkeletű szokás, mégis évek óta hódít. Rendszeresen látni tiniket, akik már nem csak eldugott helyen, hanem nyilvánosan is cigiznek.

Nem éppen egy kellemes szokás, mégis rengetegen űzik. 12-3 éveseket gyakran látni bagóval a kezükben. Főleg a fővárosban lett szokás, hogy csapatokba tömörülve mindig van egy-két olyan, aki szívja. Fejlődő szervezetük lévén komoly egészségkárosító hatása van rájuk nézve.

Úgy tűnik mások ez egyfajta nagyra vágyás. Másoknak akarna megfelelni, esetleg mások előtt akarnak nagynak tűnni. Ez is egy módja a menőségnek. Felnőttszerepet játszva szeretnének kitűnni, hírnévre szert tenni.

Érdekes, hogy mindig csak tömegben teszik ezt. Egyedül nem szoktak. Ha egyedül vannak, akkor senki nem látja őket és akkor miért csinálnák? Mások társaságában viszont ez is egyfajta nagyságnak számít. Ők a nagyfiúk/nagylányok, akik nagy problémával küzdenek és ezt másnak is látnia kell.

Hogy honnan tudni, hogy csak feltűnésből cigizik valaki? Ha beleszív, akkor elfintorodik, vagy felhúzza az orrát, kimutatva, hogy nem is szereti, amit csinál, csupán mások előtti felvágásból teszi ezt. Legtöbb esetben ez látszik. Ha legközelebb ilyet láttok valakinél, tudni fogjátok, hogy ez csak álca.

Ugyan vannak tiltások, de azzal nem törődnek. Sokkal inkább az általános megbotránkoztatás a jellemző. Ha valaki meglát az utcán egy tizenévest cigizni, azt jó eséllyel megszólják, de legalább rossz szemmel tekintenek rá. Minél több ilyen kellemetlen helyzetbe kerül valaki, annál hamarabb fog elgondolkodni azon, hogy tulajdonképpen miért is teszi mindezt és a későbbiek folyamán megéri-e egyáltalán ezért menőnek tűnni?!

Cigiző tinik
Kipróbáltad már a cigit?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share