Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ciki-e óvszert venni?

Ciki-e óvszert venni?

Már olvashattatok arról, hogy a tamponvásárlás milyen kellemetlen lehet, de aztán rájöttünk: sokatoknak ennél ezerszer cikibb, ha gumit kell a szalagra tenni.

Először is, örök kérdés, hogy a fiú vagy a lány dolga, hogy felszerelkezzen. A mi álláspontunk az, hogy a fiú feladata inkább, de ettől függetlenül nem baj, ha a lány is, biztos, ami biztos alapon hord magánál egy óvszert.

Alapvetően nem kéne, hogy ciki legyen gumit vásárolni, és ezt a legtöbben tudják is, mégis, amikor be kell menni az üzletbe, a többségnek összeszorul a gyomra. Erre rásegíthet még az is, ha a kasszában ülő idősödő hölgy rosszalló pillantásokat vet ránk.

Ennek a rossz érzésnek a kiküszöbölésére jó módszer lehet, ha először nem egyedül mész a bevásárló körútra. Hívd el a barátaidat, akiknek elmondhatod, hogy tök cikinek tartod az egészet, és nincs kedved mások furcsálló tekintetének a kereszttüzében egyedül állni. Ha párszor véghezvittétek a tervet közösen, akkor egy idő után menni fog egyedül is a dolog, mert rájössz: nincs ebben semmi nagy kunszt.

Ha mégis zavar a helyzet, próbálj olyan helyre menni, ahol olyan sokan vannak, hogy nem tűnsz ki a többiek közül a vásárlásoddal, ahol a kasszánál annyian vannak, hogy a pénztáros tutira nem jegyez meg. Esetleg menj önkiszolgáló kasszába, ott főleg nem fog tudni rólad senki.

Utolsó megoldásként pedig megrendelheted az internetről is az áhított terméket, bár kérdés: ki veszi majd át a csomagot?

Ciki-e óvszert venni?
Rendelnél interneten óvszert?

Kép: pinterest

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share