Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Ciki-e a tamponvásárlás?

Ciki-e a tamponvásárlás?

Emlékszem, tiniként gyűlöltem a pillanatot, amikor eljött a nap, hogy betétet vagy tampont kellett vásárolnom.

Ez az, amikor görcsben áll a gyomrod, amikor a drogéria közelébe érsz. Belépsz, megkeresed a megfelelő polcot, és megállsz a lecsapni kívánt termék közelében, de semmiképpen sem mellette. Aztán várod azt a századmásodpercet, amikor senki nem tartózkodik a közeledben. Majd amikor bedobod a kosárba a kiszemelt zsákmányt, gyorsan ráraksz  valami kevésbé ciki terméket, hogy ne is látszódjék, mi lapul ott.

De ezután ön az igazán kínos pillanat, amikor kipakolsz a szalagra. Imádkozol, nehogy most jelenjen meg egy helyes fiú a közelben, mert azonnal szénné égsz a helyszínen. De ha ezt meg is úszod, ott vannak azok az idióta zacskók, amik persze átlátszanak, így lehetetlen végigcipelni az utcán, inkább beletuszkolod a táskádba, és tudod: egy hónapig lesz csak nyugtod.

De vajon tényleg ilyen szörnyűnek kell ennek lennie?

A válasz talán nem meglepő módon, hogy nem. Hidd el, mindenki tudja, hogy mint érő lány valószínűleg szükséged van ilyen termékekre. Így bármennyire is cikinek érzed, valójában senkit nem érdekel, hogy mit vásárolsz. Esetleg az osztályodban lehet pár lány, akik feltehetőleg még nem menstruálnak, és zavarukban nem tudnak mit kezdeni, mint vihorászni.

Viszont ők sem azért vihorásznak, mert cikinek tartják a dolgot (még akkor sem, ha esetleg ezt állítják), hanem mert kíváncsiak és türelmetlenek, hogy vajon nekik mikor köszöntenek be a piros betűs napok.

A srácok sokszor azt sem tudják, mit rejt az adott tasak vagy doboz, de még ha tudják is, őket még annyira sem érdekli, hisz nekik még csak dolguk sem nagyon van ezzel. Maximum, ha a barátnőjük éli ezeket a napokat.

Úgyhogy ne érezd cikinek az effajta vásárlást, mert teljesen normális, ami a testeddel történik, és senki nem gúnyolhat, cikizhet amiatt, ami teljesen jól működik!

Ciki-e a tamponvásárlás?
Te cikinek érzed, ha tampont vagy betétet kell venned?

 

Kép: pinterest

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share