Ezt nézed:  / Hírek / PR / Suli / Dönts most és élvezd az előnyeit friss diplomásként! Budapesti Corvinus Egyetem – szakmai minőség, presztízs, versenyképes diploma

Dönts most és élvezd az előnyeit friss diplomásként! Budapesti Corvinus Egyetem – szakmai minőség, presztízs, versenyképes diploma

Érdekelnek a gazdasági és társadalmi folyamatok? Gyerekkorodban a Gazdálkodj okosan volt a kedvenc társasjátékod? Álmodban már el is képzelted milyen egy nagy múltú egyetem diákjának lenni? Akkor a Corvinuson a helyed! Magyarország piacvezető gazdasági-társadalomtudományi képzéseit nyújtó egyeteme idén is várja a jelentkezőket!

Vészesen fogynak a napok, küszöbön február 15-e és Te még nem döntötted el, hova vagy éppen milyen sorrendben add be a felsőoktatási jelentkezésed. Úgy érzed, hogy az információk között néha nehezebb elnavigálni, mint egy görög labirintusban. Ráadásul még a szüleid és a tanárod is próbál meggyőzni a saját álláspontjáról. Csak dőlj hátra, és gondold végig az alábbi kérdéseket.

– Olyan diplomát szeretnék, amivel tutira könnyen el tudok helyezkedni és még a kezdő fizetésemmel is elégedett leszek?

– Szívesen eltöltenék legalább egy félévet külföldön?

– Fontos, hogy a legjobbaktól tanulhassak?

– Nem csak a könyvekből, hanem gyakorlati példákból is szeretném bővíteni tudásom?

– Na meg azért néha egy kis kikapcsolódás is jól jönne?

Ha mindezekre a válaszod igen, akkor a Corvinuson a helyed! A BCE az egyetemeket összehasonlító hazai és a regionális szakmai ranglisták élvonalában szerepel, köszönhetően a színvonalas oktatói gárdának és a megszerezhető diploma versenyképességének. Az itt végzett friss diplomások – az Oktatási Hivatal 2016-os adatai alapján – a többi, hasonló képesítést szerzőknél akár 25-40 százalékkal magasabb fizetésre számíthatnak a piaci elhelyezkedés során.

A Corvinuson számos külföldi ösztöndíjprogram is várja az érdeklődőket, a hallgatók pedig az üzleti élet szereplőivel való, folyamatosan bővülő együttműködések révén már az egyetemi évek alatt betekintést kapnak az üzleti világ működésébe. Persze a tanulás mellett a kikapcsolódásról se kell lemondani az itt tanulóknak. Az Egyetemen számos diákszervezet, megannyi programmal várja az érdeklődőket.

 

A BCE vezetői ráadásul folyamatosan keresik a lehetőséget arra, hogy diákjaiknak még többet, és még jobbat nyújthassanak. Ha szakmai képzésről beszélünk, akkor cél a világszínvonal elérése, azaz stabil helyet szerezni Európa 100 és a világ 200 legjobb gazdasági egyeteme között. A közeljövőben több olyan változás is lesz a Corvinuson, aminek köszönhetően nő az oktatás gyakorlatorientáltsága, erősödik a kétnyelvűség.

Ha még több infót szeretnél az egyetemről és képzéseiről iratkozz fel a hello.felvételi hírlevélre vagy látogass el az intézmény a Facebook-oldalára!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share