Csak oltással mehetünk fesztiválozni? Hamarosan itt a nagy bejelentés!

Rovat

Megosztás

Megannyi zenész, előadó és szervező kíváncsi, vajon képesek vagyunk beoltatni magunkat csak azért, hogy szórakozhassunk? Mi lesz így a koncertekkel? Május 14-én talán már meg lesz a nagy bejelentés!

A kormány szerint, ha lesznek is koncertek és fesztiválok még az idén, augusztus közepéig mindenképpen kötelező az oltásigazolás, ha bulizni szeretnél egy jót! Na de az itt a kérdés, megéri-e mindez?

A VOLT fesztivál stábja készített egy riportfilmet azokról, akik már nagyon szeretnének a színpadon állni és azokról, akik a háttérben mozognak.

„Nem titkoljuk, a célunk az, hogy mindenkit arra bíztassunk, oltassa be magát.”

A riportokban többek között megszólal Fluor, Rúzsa Magdi, Marsalkó Dávid, Szakács Gergő, Majka, Metzker Viktória, Ifi-Valde Orsolya, Vitáris Iván, a Pamkutyás srácok és még sokan mások. Mindannyian egyetértettek abban, nehéz időszakon vagyunk túl, a Punnany Massif énekese még azt is megemlítette,

nem volt pénzük már a próbatermet kibérelni azért, hogy dalaikkal kápráztassák a közönséget.

Összességében az ingerek hiánya, a közönség fizikai jelenléte, a spontán találkozások, a Backstage szépségei, illetve a rajongók koncerteken való mérhetetlen szeretete hiányoznak a legjobban.

Legyen újra koncert!!! Legyen újra buli!! ❤️❤️❤️

Közzétette: Majka – 2021. május 12., szerda

„Én azt várom, amikor feltesszük az első karszalagot az első fesztiválozó kezére.”

Persze nemcsak a művészek, hanem a koncertek és a fesztiválok szervezői is nagyban megsínylették az elmúlt időszakot, hiszen ha nincs buli, nincs fellépő, nincsen munka sem. Az IH Rendezvényközpont intézményvezetője, Kolonics Erika elmondása szerint már alig várják, hogy felkerüljön az a bizonyos legelső karszalag és induljon be végre a szezon, feledhetetlen pillanat lesz, talán még 1-2 könnycsepp is legördül az arcán.

A Campus Fesztivál programigazgatója, Süli András szerint igazán szürreális élmény lesz, amikor megszólalnak először a gitárok és fesztiválozók százai özönlenek be a kapukon.

„Vállalunk egy közös kockázatot a közös társadalmi játékért!”

A zeneipar a közös élmények és a felejthetetlen koncertek érdekében az oltást látja csak megoldásnak, a zenészek elmondása szerint már mindannyian megkapták legalább az elsőt, ha nem a másodikat is.

Valóban ez az egyetlen kapaszkodó? Oltassuk be magunkat, legyenek koncertek és fesztiválok, vagy engedjük el, ne tömörüljünk?

Te mit mondasz? Beoltatod magad?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta