Korrepetálná matekból a csajokat Szakács Gergő! – Follow The Flow klippremier!

Rovat

Megosztás

Kacsacsőr száj, szerelmi háromszög, avagy szexi matektanárként korrepetálást vállal Szakács Gergő a Follow The Flow legújabb videoklipjében!

A Follow The Flow-t 2016-ban alapították Vincze Gergely, Molnár Csaba és Szakács Gergő. 2018-ban robbantak be igazán a köztudatba, amikor Nem tudja senki című daluk sorai emberek százezreit mozgattak meg, így még abban az évben elnyerték a Petőfi-díjat az év felfedezettje és az MTV Europe Music Awards- díjat a legjobb magyar előadó kategóriában, így ők képviselhették hazánkat a bilbaói díjátadón.

A 2018-as albumon szerepelnek a legnagyobb slágerek, többek között a Maradok távol, az Érdekemberek, az Anyám mondta vagy a Porszem című dalok is, melyek nagyon sikeresnek mondhatóak a mai napig. 2020-ban csupán kislemezek jelentek meg az együttes YouTube csatornáján, például a Tavasz, vagy a Régi mese, utóbbi azért is különleges, mert szeretett hazánkról szól.

Szakács Gergő sikerét az első magyar X-Faktornak köszönheti, ahol Kőrös Noémivel Mimi & Gergő néven erősítették a csapatok táborát. 2014-ben a Rising Star-ban, majd 2015-ben az A Dal című műsorban is felbukkant, ahol az Ősz utca című dalával a legjobb 30 dal közé jutott. Leghíresebb együttműködésüket a Soulwave nevű együttessel készítették, amikor is ostromolták a slágerlistákat Minden tévedésem című dalukkal, majd 2020. decemberében Diazzal és Fura Csével örvendeztették a közönséget Kétoldalú minden érem című szerzeményükkel.

Legújabb dalunk a kedvenc tantárgyunk és a csajozás között von párhuzamot. Megpróbáltuk magunkat 2,5 perc erejéig nem…

Közzétette: Follow The Flow – 2021. május 12., szerda

Tudván tudjuk, hogy május 10-től visszatérhettek diákjaink az iskolapadba a tanév utolsó hónapjára, nem is csoda, hogy kedvenc együttesünk új számának címe a matek nevet kapta, ami május 12-én jelent meg a zenekar YouTube-csatornáján, ahol máris a felkapottak között találjuk a ‘tanárok‘ dalát!

„Úgy hullámzom tőled, mint a szinuszgörbe ó, hogy rajonganálak körbe, bezsongat, ahogy a géppuska lábaiddal jársz logaritmusra.”

A srácok tanárok szerepébe bújva hódítják a csajokat a neten! Ismered az érzést, amikor mindegy, milyen szögből nézel meg valakit az utcán, egyszerűen mindene IS tökéletes? Lehet az kacsacsőr száj, homokóra alak, teljesen mindegy, csak korrepetáljalak, ugye?

A klipben felbukkan macsóinkon kívül egy szexi hölgy is, aki bájos alakjával, angyali arcával és nem mindennapi body ruhájával rögtön elkápráztatja a férfi közönséget! Úgy élesztik fel őt téli álmából kedvenceink a klipben, akárcsak egy rossz párkapcsolatot megmenteni készülő házaspár!

A hófehér háttér, vegyészkellékek, kémiai kísérletek és a fantasztikus tanári öltözet igazán megadja a gyere, kísérletezz rajtam hangulatot.

Ideje volt már egy kis felpezsdítésnek, a sok rossz élmény, magányos hangulat és megannyi könnyes nap után, hiszen az elmúlt időszak rossz emlékei sok előadót megihletett. Gergő lírai hangja csodásan szól!

A dal üzenete pedig az, akárhogyan is kíséreljük meg sokan kimatekozni a szerelmet, az érzelmeinket nem tudjuk irányítani, azok uralkodnak rajtunk, hiába is próbálkozunk!

Főkép: facebook.com

Kép: facebook.com

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,813RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta