Csillám kaki kapszula az új japán őrület!

Rovat

Megosztás

Ki az, aki vizsgálgatja a WC-ben, hogy mit hagyott maga után? Bizony nagyon sokan. Egyesek megnézik, hogy milyen betűre hasonlít, míg mások valamilyen betegséget vélnek felfedezni az állagából. A japánok mások. Ebben is, mint még sok más dologban. Ők a színére kíváncsiak! A Színes rovatba egy színes cikk következik. 🙂

Egyesek nagy valószínűséggel nem voltak megelégedve a kakijuk színével, mert kigondolták, hogy milyen jó móka lenne, ha csillámpónis, ragyogó színűt kakkantanának. Azt hinné az ember, a csillámpóni őrület már lecsengett, de mi sem bizonyítja a mai napig tartó aktualitását jobban, minthogy kutyakozmetikusként tevékenykedő Dóri barátnőmnél is csillámpóni színű farkat kérnek a vendégek a kutyusoknak. Nos, mint látjátok, ezt az egészet a japánok tovább gondolták.

hirdetés
^hirdetés

 

A terméket valójában emberi fogyasztásra alkalmatlanként reklámozzák, bár állítólag mérgezőnek sem mondható. Dekortermékként dobták piacra, de sokak szerint tényleg csillogó lesz tőle a végtermék. Mi csak akkor hiszünk el valamit, ha látjuk is azt! Szerinted tényleg ilyen hatást váltana ki? Te SEMMIKÉPP ne próbáld ki, de ha van bizonyítékod a hatására, ne légy rest megosztani velünk!

 

Borítókép: Vocativ.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta