Csináld meg a saját képregényhősöd!

Rovat

Megosztás

Kis hazánkban ugyan nincs akkora kultusza a képregényeknek, mint a tengerentúlon, de manapság már annyira tele vannak a mozik a mindenféle szuperhősről készült filmekkel, hogy nincs olyan ember, aki ne ismerne legalább egyet közülük, de biztosan mindenki el is képzelte már magát kosztümös jótevőként is.

8e1c042c27daedde90130d58957445b0

Farsangkor, vagy Halloween idején szívesen bújunk más bőrébe, is olyankor napokig minden buliban Pókemberek és Supermanek hadába botlunk bele. Én ilyenkor el szoktam gondolkozni azon, hogy az vajon miért nem jut eszébe senkinek, hogy ha szuperhős akar lenni, kitalálja a saját figuráját? Oké, nyilván nem lesz mindenkiből Stan Lee, de egy jelmezhez nem is kell a világ legfőbb képregény mágusának lenni, elég csak kicsit szabadjára engedni a fantáziánkat.

superheroes-mark-ashkenazi

Ha esetleg megtetszett az ötlet, bár a farsangi jelmezről már le kell mondani, még mindig lehet készülni Halloweenre egy menő szuperhős karakterrel, amihez a világ két legnagyobb képregény kiadójánál még segítséget is kapunk.

ITT és ITT.

Itt egy-egy játék keretén belül, különböző ruhákból és képességekből összeválogatva, mindenki alkothat magának egy saját szuperhőst. Nekem nem sikerült megállni egynél, szóval lassan már egy külön képregényt is csinálhatok nekik. Még az is kiderült, hogy nem is lenne belőlem olyan rossz szuperhős. 😉

 

Fotók: youtubeimage, fineartamerica.com, pinterest.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta