Csivettka kivetkőzött magából!

Rovat

Megosztás

A csajok-pasik témákkal foglalkozó híres youtuber kivesézte, milyen is volt ő huszas évei elején, majd az is kikerekedett a mondanivalóból, nem feltétlenül jó az, ha egy lány rögtön odaadja magát egy pasinak…Mi nők…kezdünk túlzásokba esni? Manapság már fordított lovon ül a kezdeményezés?

„A kisfiúk inkább trükköznek, és megvárják, hogy szolgáld ki őket. A férfi vadászik és mindent megtesz azért, hogy elejtse a megfelelő prédát!„

Mindannyian tudjuk, Csivettka nem épp a szolíd öltözködéséről és a félénk személyiségéről híres, ám elmondása szerint ma már nem élné a folyton csak a pasikat falom időszakot, hű marad párjához. Éppen ezért azt tanácsolja minden egyes önbizalomhiányos hölgynek, ne adja oda magát egy pasinak csak azért, mert azt érezheti, tartozik nekik “ennyivel”. Ha sok pasival van dolgunk, elértéktelenedünk mi nők? Ti mit gondoltok?

A nőnek ki kell szolgálnia a férfit?

Yvett elmesélte, tinikorában imádott pasizni, ölelgette őket, ugrált rájuk, majd az élet kis pofonjai ráébresztették arra, már ő sem gyerek, s elindult egyfajta feldolgozás a gyermekkorral kapcsolatban. Ti hogyan álltok ehhez a témához?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta