Minden férfi veszélyes pokolfajzat? Az utolsó éjszaka a Sohóban hamarosan a mozikban!

Rovat

Megosztás

Edgar Wright pszichothrillere egy fiatal lányról szól, akinek a divattervezés a szenvedélye. Rejtélyes módon képes belépni a hatvanas évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos feltörekvő énekessel. Ám az 1960-as évek Londonja nem teljesen az, aminek tűnik…Figyeljétek oldalainkat, hamarosan NYEREMÉNYJÁTÉK!

Adott egy fiatal lány, aki Londonba költözik, tele álmokkal és reményekkel, ám hamar rá kell ébrednie, hogy ez a világ nem olyan, mint ahogy ő azt elképzelte. Éjszaka aztán egy különös “álomban” találja magát: a 60-as évek Londonjában tér magához, és egy fiatal feltörekvő énekesnő, Sandie életét figyelheti a tükrökön keresztül.

Sandie karrierre vágyik, csodaszép és lehengerlően határozott, ezért egy jóképű menedzser fel is karolja őt; ám nem minden az, aminek látszik. Ellie-t pedig innentől kezdve sorra kezdik üldözni a rémisztő szellemek, ijesztő lelkek, és amint egyedül marad a szobában, már ott is van, 50 évvel ezelőtt. De ki ez a múltbéli lány, mi történt vele és mit akarnak ezek az alakok?

Hamarosan nyereményjáték, figyeljétek oldalainkat!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta