Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Csúfolnak azért, mert még szűz vagyok

Csúfolnak azért, mert még szűz vagyok

Nagymamáink korában csak házasság után feküdtek le egymással az emberek. Ma már sokszor az a ciki, ha egy gimis fiú vagy lány szűz. Ennek semmi alapja nincs, hiszen nem mindenki találja meg korán azt, akivel érdemesnek gondolja ágyba bújni, erről pedig nem tehet. Sajnos azonban mégis sokak céltáblái a szüzek.

Amikor én voltam gimis, nem gondoltuk gáznak, ha valaki még nem szexelt, azonban sokan kívülállónak érezték magukat közülük. Ha a barátai már átestek az első alkalmon és ezt kibeszélték, nem tudtak hozzászólni. Emiatt jó pár ismerősöm az első adandó alkalommal lefeküdt azzal, akivel kölcsönös volt a szimpátia – és ez szerintem helytelen. Két történetet hoztam azokról, akiket a “késői” szerelem miatt sok atrocitás ért.

Gabi (19): Egész középiskola alatt egyedülálló voltam. Az osztályban 15-en voltunk lányok, ebből mindenki elvesztette már a szüzességét (utóbb kiderült, néhányan csak ezt hazudták). A menő csajok beszólogattak és kitaláltak mindenféle okot, hogy miért nincs még barátom: mert csúnya vagyok, mert bénán öltözködöm, vagy a szüleim biztos mélyen vallásosnak neveltek. Pár fiú udvarolt nekem, de én egyikkel sem jöttem össze. Az igazit vártam mindig, nem akartam csak azért lefeküdni valakivel, hogy elmondhassam magamról, hogy nem vagyok szűz. Persze nagyon bántott a dolog, szerettem volna megélni a szerelmet és a szexről is csupa jót mondtak a tapasztalt barátaim. Egyetemre kerülve elhatároztam, hogy eleget vártam és ha lesz lehetőségem, megteszem valakivel. Szerencsére megismertem a mostani páromat. Úgy éreztem, megérte ennyi ideig húzni. Ő még külön örült is a dolognak, egyáltalán nem éreztette velem, hogy ciki vagyok. Fantasztikus volt, pont ilyennek képzeltem el.

Lóri (20): Lányoknál talán annyira nem is nagy ügy ez. Szerintem a fiúkat gyakrabban bántják emiatt. A haverjaim gyakran húztak, amikor 16-17 évesen ők már több csajon is túl voltak, én meg még egy csókon sem. Heti szinten mondogatták, hogy szedjem már össze magam, a nők a tapasztalt férfiakat szeretik, legyek bátrabb, vagy menjek el egy hivatásoshoz. Emiatt elkezdtem hazudni nekik, hogy van egy lány, akivel együtt bulizgatok és összejárunk. Semmi nem volt igaz ebből, de ők büszkék voltak rám és végre leszálltak a témáról. A valóságban pedig 19 évesen történt meg a dolog a volt barátnőmmel. Először neki se mondtam el, hogy tapasztalatlan vagyok, de végül őszinte voltam. Nagyon rendes volt és megértő. Örülök is, hogy nem szedtem össze senkit, nem az én műfajom, inkább a komoly kapcsolatok híve vagyok.

Ők sem estek kétségbe a csúfolódásoktól, ti se tegyétek. Azzal feküdjetek le, akivel akartok, akkor, amikor alkalmas az idő. Minden pénzt megér, hogy jó emlék legyen.