Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Döbbenet – a Középsuli Rékájának kisujját bekapta egy idegen férfi

Döbbenet – a Középsuli Rékájának kisujját bekapta egy idegen férfi

Mindenki életében vannak emlékezetes, olykor megdöbbentő vagy nagyon vicces történetek. Így van ezzel a Középsuli sorozat Rékája is, aki elmesélte nekünk élete egyik legbizarrabb, ám mégis egyik legemlékezetesebb történetét.

Veletek volt már olyan, hogy egy fura alak odament hozzátok az utcán, és nem tudtátok eldönteni, vajon mit akar tőletek? Örök kérdés, hogy álljunk le velük beszélgetni, segítsünk-e nekik, ha éppen azt kérik. De mégis ott van a kisördög, hiszen ha megkérdezi mennyi az idő, akár el is szaladhat telefonunkkal, miután jó szándékkal elővettük azt (én már jártam így – a szerk.). Sőt, mindig ott lebegnek lelki füleink körül szüleink szavai: “Ne állj szóba idegennel!” Nos, Középsuli sorozatunk Rékája és barátnője nem ijedt meg egy utcán dalolászó idegen férfitől, amit talán rosszul tettek, talán nem. Ám ebből a szituációból kerekedett életük egyik legemlékezetesebb, de legkellemetlenebb története.

6f7996f9-8ba4-420c-bc1e-8add31556251

“Egyszer a legjobb barátnőmmel ültünk egy padon a 11. kerületben. Láttuk, hogy az út túloldaláról figyel minket egy rossz arcú férfi, aki szotyit evett és közben hangosan énekelt. Percek múlva odajött hozzánk és megkínált szotyival. Természetesen nem fogadtuk el tőle. Ekkor elkezdett indokolatlanul énekelni nekünk is. Mi a sírás határán, kamu mosollyal végighallgattuk a kb. 10 perces kis műsorát. Azután elköszönt, mi pedig illedelmesen kezet nyújtottunk neki. Erre egy nem várt mozdulattal bekapta mindkettőnk kisujját, majd elégedetten elsétált. A barátnőmmel nem tudtuk hogy sírjunk vagy nevessünk! Azonnal mentünk kezet mosni. Ezt az élményt azóta is életünk legundorítóbb és legkellemetlenebb élményének tartjuk” – mesélte nekünk Réka.

Döbbenet – a Középsuli Rékájának kisujját bekapta egy idegen
Te mit tennél, ha idegen odamenne hozzád az utcán?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share