A Középsuli Barbija a vad csókok híve- Hogyan kell jól csókolni?

Rovat

Megosztás

Mikor kell csókolózni? Hogyan kell csókolni? Milyen a jó csók? Ilyen és hasonló kérdések járnak sok tini fejében. A jó csókra nincs szabály. Talán az egyik legfontosabb az, mennyire illettek össze. Van akivel csodálatos lesz, míg mással pont az ellenkezője. De nincs kizárva, hogy időben összecsiszolódjatok. Megkérdeztük a Középsuli sorozat szereplőit, szerintük milyen a jó csók? Hogyan kell jól csókolni? 🙂 

A csók az, amit az ember a legszívesebben csinál a szájával. Jól csókolni csak érzékien és szenvedéllyel lehet. Nyelv használata nem tilos, de azt sem kell túlzásba vinni 😀 – mondta Dominik.

Dominik

Szerintem akkor lehet a legjobban csókolni, ha van benne érzelem is. Persze úgy is lehet, ha nincs, de akkor nem lesz olyan jó. Én azt szeretem, ha közben fogják az arcomat  gyengéden, lassan, hosszan. Testben és lélekben rá kell koncentrálni. Ezek után már rossz nem lehet 🙂 – vélekedik Zsanett.

zsani

Juli szerint a csókolózást nem lehet tanítani, nincsenek szabályok, hogy hogyan kell csinálni. A lényeg az érzelem, a másik iránti vonzalom. A szerelem a jó csók titka. Ha ez megvan, jönni fog magától a dolog.

csók

Szerintem jól csókolni lassan, de mégis határozottan kell. Ettől lesz a csók igazan érzéki és magával ragadó. Az igazan jó csókban a partnerünk által érzett vonzódást, vagy szerelmet is érezhetjük! Számomra ilyen egy jó csók! – tudtuk meg a sorozat rosszlányától, Rékától.

6f7996f9-8ba4-420c-bc1e-8add31556251

Rozi azt mondja, a jó csók legyen érzéki, legyen benne tűz! Szerinte egy csók attól jó, ha olyannak adjuk, akibe szerelmesek vagyunk. Egy csók nem attól csók, ha a szájak összeérnek, hanem hogy testi kontaktus is van, szóval ha ölelkezve csókolózunk vagy ha a kezünkkel megsimogatjuk az arcát annak, akinek adjuk a csókot.

Rozi

Barbi szerint ez emberfüggő ki mit szeret. Ő például a vad csókok híve. A szájharapdálás például nagy kedvence, persze egy finomabb, kevésbé rámenős csók is tud jó lenni, de ezeket váltogatni kell,, ha mondjuk kapcsolatban van az ember. Ha kapcsolat nélkül megesik a csók, akkor az előző példánál maradna.

eb06e1aa-db66-4758-9ac0-5f987faa80aa

Szerintem mielőtt megcsókoljátok egymást, nem árt előtte kicsit „bemelegíteni”. Nézz mélyen a kedvesed szemébe, és adj leheletnyi finom puszit a szájára. Majd ismét szemezz vele, és újabb finom szájra puszi következzen, amiben talán egy icipicivel hosszabb ideig érinted meg ajkaddal a száját. A várakozás felizzítja a vágyat, és emellett nagyon érzékivé teszi majd a csókot- ajánlotta Korinna.

korinna

A Középsuli Barbija a vad csókok híve- Hogyan kell jól csókolni?
Nektek milyen volt az elsó csókolózásotok?

 

 

Foto: KTGY

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta