Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Dolgok, amiket egy srác taszítónak talál egy nőben

Dolgok, amiket egy srác taszítónak talál egy nőben

Dolgok, amiket ha meglátnak a srácok, falra másznak. Ha te is csinálod ezeket, könnyen azt az oldalad mutathatod, ami mágnesként taszítja őket. Lássuk, mi az, amitől fejvesztve menekülnek.

1.Ha túl sok sminket kensz az arcodra

Meg fog ijedni, ha melletted ébred reggel, mert nem ismer fel. Jó, persze, ez túlzás. Inkább arról van szó, hogy téged szeret, úgy, ahogy vagy, és nem kell egy másik arcot festened a sajátod helyett. Ráadásul, nem szeretne hozzád ragadni 1-1 puszi közben, ő nem kér az alapozódból vagy csak nem akar nyakig rúzsfoltos lenni. A barátnője kezét szeretné fogni, nem egy kis rikító bohócét vagy egy kislányét, aki véletlen belefejelt a festékesvödörbe.

Forrás: giphy

2.Túlzott önbizalom

Légy büszke magadra azért, amiket elértél, és aki ezáltal lettél! De van egy határ, amin ha túllépsz, már az önimádat olyan szintjét súrolod, hogy a srácok nem akarnak neked bókolni, mert te már bókoltál magadnak eleget. Ráadásul, akár a pasidnak, vagy a barátnőidnek hypeolod magad, egy idő után idegesítő leszel számukra.

Forrás: giphy

3.Ha képtelen vagy követni a beszélgetést

Legyen a pasid vagy csak a barátod, akivel beszélgetsz, ha képtelen vagy figyelni rá és reflektálni a gondolataira, érezni fogja, hogy süket fülekre talál. Ha vágytál már arra, hogy megértsenek téged, gondolj bele, mit fog érezni akkor, ha rájön, hogy te végig azon gondolkodtál, mikor fogtok már enni, vagy hogy mi volt az előző Trónok harca epizódban. Egyébként, ha ennyire eltérőek vagytok egy kapcsolatban, hogy elbeszéltek egymás mellett, akkor valószínűleg nem egymásnak teremtettek titeket. De persze, az is előfordulhat, hogy csupán önző vagy egy kicsit. (…Egy kicsit nagyon.)

Forrás: giphy

4.Higiéniai problémák

Ez azonnali kiábrándulást okozhat, hiszen az egyik legtaszítóbb dolog az igénytelenség. Gondolj csak bele, mikor várod, hogy hozzádbújjanak, de helyette az izzadtságszag tódul be melléd, vagy szeretnél egy csókot adni, de a bűz miatt, még a puszi is nehezedre esik. Vagy a zsíros haj tapadó látványa, a ruhák beposhadt szaga, amik minden felhúzásnál könyörögnek, hogy inkább a mosógépbe dobd őket. Vagy van az a típus is, aki a külsejére igen érzékeny, de a szobájába már beköltöztek a mormoták és a malacok. Ezek a dolgok nemtől függetlenül taszítóak lehetnek, és nem mások miatt, magad miatt kéne igényesnek lenned.

Forrás: giphy

5.Mikor csúnyán beszélsz másokról

Legyen akár az exed, a barátnőid, a szüleid. Bárkiről is beszélsz csúnyán, ha másokat lehúzol, és nem látod be a saját hibáidat, az a te szegénységed lesz. Különben is, sárkánynak lenni, nem szexi. Nyugi, ha a pasidnak mondod, ő úgyis át fogja látni a helyzetet. Inkább az a kérdés, hogy te –  miért – csinálod ezt másokkal.

Forrás: giphy

6.Amikor nem igényled a szeretetet, vagy túl tapadós vagy

A szélsőség sosem jó. Ha át akarnak ölelni téged, de neked kellemetlen, vagy ha te akarsz állandóan lógni a pasidon, mint egy koalabébi – akármelyik történik, sok lesz belőle. Egyébként, ha valaki be tud sokallni, akkor nem megfelelő társat találtál.

Forrás: giphy

7.Amikor csak neked lehet igazad – mikor már rég te is tudod, hogy #fail

Nem tudsz veszíteni, túl önző és büszke vagy, nem látsz az egódtól. Tudod, ez sokkal nagyobb gáz, mintha elismered, hogy neki van igaza. Ha valaki nem ismeri fel a saját hibáit, vagy nem látja be, hogy a másiknak nemhogy igaza, de ezerszer jobb ötletei is lehetnek egy adott helyzetben, az nem szereti jobban a párját, mint saját magát. Ha pedig érzelmekkel szeretnéd kizsarolni, hogy győzz egy adott helyzetben, akkor nem vagy fair játékos.

Forrás: giphy

8. Ha pofozgatod a párod

Nem csupán tiszteletlenség, de hihetetlenül bosszantó is lehet. Ha nem lány lennél, már rég visszakaptad volna. Ilyen érzéseket kelteni egy srácban, egyenes úton vezet oda, hogy nem fogja férfinak érezni magát melletted, és nem azért, mert bármi oka lenne ezt érezni, hanem mert te fosztod meg ettől. Persze, közben kiábrándul belőled, és könnyedén elsiklik a szakítás felé. Nem azért, mert menekülne a “mérhetetlen erőfitogtató” pofonaid elől, hanem mert ki akarna egy olyan tiszteletlen lánnyal lenni, aki képes bántani a párját viccből – és még nevet is rajta.

Forrás: giphy

 

Dolgok, amiket egy srác taszítónak talál egy nőben
Szerinted mi lehet a legtaszítóbb dolog?

Borítókép: pinterest

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share