Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Lezárult a Középsuli vacsizós nyereményjátéka!

Lezárult a Középsuli vacsizós nyereményjátéka!

2017. szeptember 1. /péntek/

Egy hónappal ezelőtt indult el a nyereményjáték, amelyben azt ajánlottuk fel, hogy a győztes egy fővárosi étteremben egy kellemes délutánt vagy estét eltöltve, együtt fogyaszthat el valami finomat közösen a Középsuli nem is egy, hanem két szereplőjével. 

Nos, elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy bejelentsünk, hogy a nyereményjáték lezárult, már nem lehet rá jelentkezni.

Azok számára, akik esetleg nem vettek részt a nyereményjátékban, elmondjuk, hogy a feladat az volt, hogy tizenöt darab képet megtaláljanak a 2017. augusztus 1 és 15. között publikált cikkeinkben. Olyan képeket, mint például ez itt:

A képeken egy-egy szereplő volt megtalálható, valamint a jobb alsó sarokban egy felhőcskében egy-egy kód, amely két szereplőnél megegyezett, az összes többi pedig különböző volt. Ezeket a kódokat kellett aztán beleírni egy teszt megfelelő helyére. Erről itt láthatsz egy videót:

 

Ha mindent jól csinált a jelentkező, akkor meg kellett adnia a nevét és az e-mail elérhetőségét, ezek után pedig belekerült egy kalapba. Összesen hetven személy töltötte ki a tesztet 100%-os sikerrel, így ők hetvenen pályázhatnak már csak a díjra, vagyis a közös budapesti ebédre/vacsira a Középsuli két általa választott szereplőjével.

A sorsolást körülbelül szeptember közepén tartjuk, majd a nyertessel való egyeztetés után egy mindkét félnek megfelelő időpontban megtartjuk a közös étkezést. Ha a kisorsolt nyertes a megadott e-mail címére küldött visszaigazolást kérő e-mailre nem válaszol hetvenkét órán, vagyis három napon belül, úgy újrasorsolást tartunk.

Gratulálunk mindenkinek, aki maximális pontszámmal továbbjutott a versenyben és egyúttal sok sikert kívánunk a sorsolásra!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share