Dolgok, amiket a nagyszüleimtől tanultam

Rovat

Megosztás

Szeretjük a nagyszüleinket, ugyanis olyanok, mint a szülők, csak egy kicsit máshogy. Több dolgot engednek, kevesebbet veszekednek velünk és esetleg olyanokat is tanítanak, amiket senki más.

Mama, papa, unoka – a legjobb hármas. Megkérdeztünk pár tizenévest, hogy nekik miket tanítottak a nagyszüleik.

Viola (14) Az az igazság, hogy sokkal közelebb állok a mamámhoz, mint az anyukámhoz. Mami volt az, aki megtanított sütit sütni, varrni és ő nyugtatott, amikor valami nem sikerült. Megértette velem, hogy nem szabad egyből feladni, önbizalmat adott és gyakran csak az ő kedvéért tartottam ki. Ha rossz kedvem van, bármikor felhívhatom, akár az éjszaka közepén is. Remélem, még jó sokáig velem lesz!

Andris (18) Nagypapám, amíg még élt, gyakran jött hozzánk hétvégente. Amikor elkezdtek érdekelni a csajok, mindig beszámoltam neki. Ő tanított meg arra, hogyan bűvöljem el a kiszemelt lányokat. Magamtól ez nem sikerült volna, rettentő béna voltam, ezért is hallgattam az ő tanácsaira. Őszintén a szemembe mondta, ha szerinte hülyeséget csináltam és elmondta, mit kellett volna másképp. Amikor bemutattam a barátnőmet, azt mondtam: “neki köszönhetlek”. Papa elkezdett nevetni. Biztos vagyok benne, hogy az égből figyeli, hogy miképp viselkedek a kapcsolatomban és büszke arra, amit életében elért velem.

Joci (15) Nagypapám már ovis korom óta rendszeresen visz horgászni. Ez a hobbim, ez a kedvenc közös programunk. Ő vezetett be ebbe. A nagymamám pedig megtanította, hogyan készítsem el a legfinomabb halat. A pihentető pecázást mindig a kreatív sütés-főzés követi. Gyakran lógok a nagyszüleimmel, imádom őket. A házasságuk is példaértékű számomra, remélem, a leendő feleségemmel is hasonló lesz a kapcsolatunk.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,188RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta